1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-01-2013 00:15

Ο Εθνικός ζητάει Final 4 στην Ορεστιάδα

Με επιστολή του στην ΕΣΑΠ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ζητά την διεξαγωγή του Final 4 του Λιγκ Καπ στην Ορεστιάδα, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ κατόπιν εισήγησης του Προέδρου, κου Τζίμα Γιάννη, αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί να καταθέσει την παρούσα αίτηση διεξαγωγής της τελικής φάσης Final four του League cup στην πόλη της Ορεστιάδας ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του αδικοχαμένου πετοσφαιριστή ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

Η επιλογή της πόλης της Ορεστιάδας γίνεται λόγω του γεγονότος ότι ο θανών καταγόταν από εκεί και αθλητικά διέπρεψε στην πόλη αυτή. Επίσης εισηγούμαστε τα έσοδα της συγκεκριμένης διοργάνωσης να δοθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε να καταστεί εφικτή η όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων με την βοήθεια και τη συμβολή του σωματείου μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ