1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2013 23:21

Εισιτήρια μίνι διαρκείας για τα εντός έδρας της Λαμίας

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο ΓΣ Λαμίας προχώρησε στην έκδοση και διάθεση καρτών Μίνι διαρκείας με τιμή διάθεσης 30 ευρώ για τους εντός έδρας αγώνες του Πρωταθλήματος που απομένουν καθώς και των αγώνων για τα play off. Παράλληλα, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Κηφισιάς που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Φεβρουαρίου. Oι κάτοχοι κάρτας ανεργίας θα πληρώνουν εισιτήριο 3,00 ευρώ και τα ΑΜΕΑ δωρεάν. 

 

«H Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ προσκαλεί τον κόσμο της Λαμίας να υποστηρίξει τις προσπάθειές της και να γεμίσει το Χαλκιοπούλειο ώστε η ομάδα μας αφενός να πετύχει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και αφετέρου να ενισχυθεί οικονομικά στην κρίσιιμη αυτή φάση του Πρωταθλήματος. Οι κάρτες διαρκείας και τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο φίλαθλο κόσμο από τα μέλη του Συλλόγου μας και αποκλειστικά από τα καταστήματα:

1) ΝEWS STAND - Χατζοπούλου 10 και
2) ΝAVY & GREEN - Bύρωνος 16.

Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη απόφαση της Διοίκησης, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στους προπονητές και αθλητές της ομάδας μας».

 

 

Διαβάστηκε 7052 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Μπήκε στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία
    Υπό τις οδηγίες του Θανάση Κατσιγιάννη και του βοηθού του, Βασίλη Αναγνωστόπουλου, έγινε η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας, για το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague. 
  • Ο ΓΣ Λαμίας υποδέχεται την Αργώ Βόλου στο Final Four των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ
    Έτοιμες για την πρόκριση στο final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ εμφανίζονται οι πανκορασίδες του Γυμναστικού, που κράτησαν την ομάδα ζωντανή στη δύσκολη έδρα του Βόλου, αφού κατέκτησαν ένα σετ, γέμισαν με πόντους τα άλλα και πλέον δείχνουν αποφασισμένες για τη μεγάλη ανατροπή την Τρίτη στη Λαμία! 
  • Μια αγωνιστική για την ΑΕΚ
    Με μια αγωνιστική τιμώρησε η αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ενώ αθώωσε τους συλλόγους ΓΣ Λαμίας και ΓΣ Πανιώνιος.
  • Κλήσεις σε απολογία για ΓΣ Λαμίας και Πανιώνιο
    Η αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τα σωματεία του ΓΣ Λαμίας και του ΓΣ Πανιωνίου για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 6/4/13 ΓΣ Λαμίας – ΓΣ Πανιώνιος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00.
  • Ο ΓΣ Λαμίας μετά τη νίκη του επί του Μίλωνα, στρέφει το βλέμμα στις θέσεις 5-8
    Ο ΓΣ Λαμίας έκλεισε με νίκη 3-1 σετ επί του Μίλωνα την κανονική περίοδο της Volleyleague, εξασφάλισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία και πλέον θα διεκδικήσει μια θέση από τις 5 έως 8 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας. Η ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη πήρε εύκολα τα δυο πρώτα σετ με 25-16 και 25-14, έχασε το τρίτο με 25-23 και κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 25-21.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ