1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2013 19:15

«Κρατήστε ζωντανή τη μνήμη του»

Με δάκρυα στα μάτια, ο Νίκι Ζελιάσκοφ είπε το δικό του αντίο στον Νίκο Σαμαρά.
Ο Βούλγαρος, που ήταν συμπαίκτης με τον «Σαμ» στην Ορεστιάδα, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην ακριτική πόλη μαζί με την ομάδα του, Βικτόρια Βόλεϊ Φιλιππούπολης, η οποία αγωνίζεται στην Α1 της Βουλγαρίας. Ο λόγος, ένα φιλικό που έιχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων πριν την τραγική είδηση της απώλειας του θρύλου του ελληνικού βόλεϊ

«Εγώ αυτό που ζητάω είναι να δώσουν το όνομα του στο γήπεδο και να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει όπως παλιά και μέσω του ΑΟΟ να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του Νίκου. Τα άσχημα νέα μου τα μετέφερε ο Σάλτσο (σ.σ. άλλοτε φροντιστής της Ορεστιάδας και του Παναθηναϊκού), αλλά μετά μίλησα με πολλούς παλιούς μας συμπαίκτες. Τέτοια στεναχώρια είχα πολλά χρόνια να ζήσω και όπως οι περισσότεροι έτσι κι εγώ δεν έχω σταματήσει να κλαίω και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ό,τι και να πω για τον Νίκο είναι λίγο», πρόσθεσε ο αγαπητός σε όλους Νίκι που επέστρεψε στην Ορεστιάδα μετά από τρία χρόνια.

Ο φιλικός αγώνας, ξεκίνησε στις 18:00 στο παλιό κλειστό γυμναστήριο της πόλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ