Εκτυπώστε τη σελίδα
19-01-2018 14:10

Στην Κηφισιά ο Πολυχρονιάδης

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Την μετακίνηση του αθλητή Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (τρία χρόνια ήταν στον ΠΑΟ) στην Κηφισιά, ανακοίνωσε ο ΔΑΣΔραπετσώνας στην Κηφισιά ενώ αναρωτιέται για την απουσία μεταγραφικής περιόδου για τις ομάδες τις Α2. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Τα σαλόνια της Volleyleague θα κοσμεί ακόμα ένας αθλητής του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ, παραχωρήθηκε σήμερα στην Κηφισιά και θα αγωνιστεί μαζί της για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτόν και την ομάδα του.

Προκύπτει όμως ένα σοβαρό ερωτηματικό. Για τις ομάδες της Α2, δυστυχώς δεν έχει προβλεφθεί μεταγραφική περίοδος για τον Ιανουάριο. Οπότε, δε μπορούν να αντικαταστήσουν έναν αθλητή, όπως τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Και αν δεν έχουν κάποιο στόχο, όλα καλά. Αν όμως αυτή η ομάδα, έχει στόχους, όπως τώρα στην περίπτωση μας, τι κάνουν; Γιατί, δε μπορείς να αρνηθείς σε έναν αθλητή, από τον οποίο έχεις μείνει πλήρως ικανοποιημένος τη μεταγραφή του σε μεγαλύτερη ομάδα.

Μήπως πρέπει η ΕΟΠΕ, του χρόνου να φροντίσει να πάρει την προβλεπόμενη άδεια από τη ΓΓΑ, και να εφαρμοστεί 2η μεταγραφική περίοδος τον Ιανουάριο;»

Οι σταθμοί της καριέρας του Πολυχρονιάδη

2003-08 Ακαδημίες Ολυμπιακού

2008-09 Ναυπηγεία

2009-10 Δραπετσώνα

2010-13 Μίλωνας

2013-16 ΠΑΟ

2016-17 Κύζικος Νέας Περάμου

Διαβάστηκε 495 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πολυχρονιάδης: «Τρία παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε»
    Ο λίμπερο του ΑΟΠ Κηφισιάς Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος που μπορεί να φέρει στην ομάδα του μόνο νίκες:
  • ΟΦΗ: Αφιέρωσαν τη νίκη στον Τζελάτη
    Στον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν Αινεία Τζελάτη , ο οποίος στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χειρουργήθηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου, αφιέρωσαν τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα, παίκτες, προπονητής και διοίκηση του ΟΦΗ.

  • Εντυπωσιακή ανατροπή της... τελευταίας στιγμής στη Ρόδο
    Σε ματς αυστηρώς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Ροδίων παιδεία, η Ροδίων Άθληση επικράτησε με 3-2 του Ιωνικού, παρυχαίνοντας μα μεγάλη ανατροπή στο τέλος.
  • Κλήρωσε για τον Α' όμιλο των Ανδρών
    Με ντέρμπι νησιών ξεκινά η πρώτη αγωνιστική του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών που τελικά θα αποτελείται από 10 ομάδες, μετά την αποχώρηση των Χανίων και την άρνηση άλλων ομάδων να συμμετέχουν. Στα γραφεία της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε η νέα κλήρωση.
  • Πήρε Κουμουνδούρο ο ΑΟΝ Αργυρούπολης
    Την απόκτηση του πασαδόρου, Μενέλαου Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, για τη σεζόν 2013-2014.