Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-08-2013 22:34

Επιστροφή Κολτσιάκη στον ΣΠΑΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του ΣΠΑΚ, που απέκτησε τον Χρυσόστομο Κολτσιάκη, σημαντικό μέλος της ομάδας του Ηρακλή που κατάφερε αγωνιστικά να μείνει στη Volleyleague.

Ο Χρυσόστομος Κολτσιάκης γεννήθηκε 6-2-1990 στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται στη θέση του Ακραίου και έχει ύψος 1,93 . Ασχολήθηκε με το βόλεϊ σε μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή όπου το ταλέντο του ξεχώρισε γρήγορα και έγινε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των μικρών ομάδων του συλλόγου .

Με τις παιδικές και εφηβικές ομάδες του Ηρακλή κατέκτησε αρκετούς τίτλους σαν αρχηγός ενώ είχε πολλές ατομικές διακρίσεις. Επίσης είχε πολλές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες παιδων και εφήβων σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Ινδία το 2009. Το καλοκαίρι του 2010 έχοντας ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή έρχεται με υποσχετική στον ΣΠΑΚ και παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει μεγάλη ωριμότητα και με εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθάει την Καρδιτσιώτικη ομάδα να τερματίσει στην 4η θεση της Α2(την ψηλότερη μέχρι στιγμής).

Την επόμενη χρονιά επιστρέφει στον Ηρακλή ο οποίος κάνει πρωταθλητισμό, βοηθώντας τον να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 και το κύπελο το 2012 ενώ ταυτόχρονα παίζει και στην κορυφαία διασυλλογικη διοργάνωση του βόλεϊ το CEV Champions League. Την περασμένη χρονιά ήταν ο αρχηγός του Ηρακλή από τους βασικούς παίχτες και συντελεστές της αγωνιστικής παραμονής του στην Α1.

Άμεσα θα ανακοινωθεί και η τελευταία μεταγραφικη επιτυχία του ΣΠΑΚ που και αυτή είναι από την Α1 και αναμένεται να κάνει αίσθηση καθώς αφορά πολύπειρο αθλητή με διακρίσεις στη μεγάλη κατηγορία.
Διαβάστηκε 1791 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link ΗΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 04:46 posted by ΗΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    α ρε κατακαημενε Ηρακλη που σε κατάντησαν οι φοβεροί παράγοντες της ΠΑΛΗ. Να φεύγουν οι παίκτες και να θέλουν να πάνε στον ΣΠΑΚ.Μπραβο σαίνια και σε ανώτερα.

  • Comment Link Αυτονομιτης Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 20:31 posted by Αυτονομιτης

    Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα εκει στον Ηρακλη. Ολοι που δεν επρεπε να φυγουν εφυγαν κι αυτοι που επρεπε να ξεκουμπιστουν δε λενε να το κουνησουν. Θα επρεπε να διδαξουν σε σεμιναρια ως ειδικοι το πως μπορουν καποιοι να διαλυσουν μια ομαδα μεσα σε ενα μολις χρονο. Μιλαμε για πρυτανεις.