1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 14:10

«Να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την πρωτοπόρο και αήττητη Ορεστιάδα φιλοξενεί ο τρίτος της βαθμολογίας ΣΠΑ Καρδίτσας (1/12, 19:00) για την 6η αγωνιστική της Α2 Ανδρών και τον 3ο όμιλο.

 

Δύο παίκτες των γηπεδούχων μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την δύσκολη αναμέτρηση και όχι μόνο.

Ο Φώτης Αλεξίου, δήλωσε:
«Όπως είναι γνωστό δεν είχαμε υποχρεώσεις τη περασμένη βδομάδα. Ηταν για όλους μας περίοδο ξεκούρασης και ενός μίνι απολογισμού για το τί κάναμε μέχρι τώρα.Ο πρώτος κύκλος παιχνιδιών κρίνεται θετικός και θα ήταν απόλυτα πετυχημένος αν δεν κάναμε την «χαζή» ήττα   με τον Αίαντα Ευόσμου. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την αξία του αντιπάλου, δεν παρουσιασθήκαμε όπως θα έπρεπε σε εκείνο το παιχνίδι και στο τέλος ήμασταν και ευχαριστημένοι που πήραμε και τον έναν βαθμό. Από αύριο (σήμερα) ξεκινά ο β’ κύκλος παιχνιδιών που θα μάς πάει μέχρι τα Χριστούγεννα. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο πλήρη και γεμάτη από εμπειρία και δυναμικότητα ομάδα του ομίλου ,την Ορεστιάδα.Πολλοί θα φαντάζονταν ότι από τα 4 παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τις γιορτές, αυτό φαίνεται το πιο δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα είναι από άποψη αντιμετώπισης και από αυτά που θα έχουμε να δώσουμε το πιο εύκολο. Το εύκολο δεν έχει σχέση με την δυναμικότητα του αντιπάλου.Εχει να κάνει όμως με το ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από το ματς αυτό. Η συγκέντρωση, η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε και η απόδοσή μας, θα πρέπει να κυμανθεί στα υψηλότερα επιπεδα ,κάτι που δεν σού δίνουν την ευκαιρία πολλές άλλες ομάδες του ομίλου.Σίγουρα  η βοήθεια του κόσμου θα είναι από τα όπλα μας ,το οποίο θα πρέπει κάποια στιγμή να το εκμεταλευτούμε και όχι να μάς γυρίζει μπούμεραγκ. Δεν σάς κρύβω ότι ζηλεύω τους συναθλητές και τούς παίκτες μου πού έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν το Σάββατο σε ένα τέτοιο ματς, που σού δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις χαρακτήρα τόσο ως ομάδα όσο και ώς αθλητής.Το κάλεσμα στον κόσμο θεωρείται δεδομένο .Η βοήθειά του θα ειναι σαν οξυγόνο για να μάς δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε, γιατί γνωρίζετε τις αντιξοότητες φέτος και δεν νομίζω ότι πρέπει να τίς αναφέρουμε γιατί κάποιοι ούτως ή άλλως δεν ακούν και γινόμαστε γραφικοί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και εμείς και ό,τι αξίζει από το παιχνίδι αυτό να αποκομίσουμε, να το αποκομίσουμε».  

Ο κεντρικός της ομάδας, Τάσος Παπαγεωργίου, ανέφερε για την αναμέτρηση:
«Ξεκινώντας θα ήθελα να αναφερθώ στις συνθήκες που υπάρχουν μέσα στο γήπεδο. Ανεξάρτητα απ’ αυτό η ομάδα δείχνει ένα καλό πρόσωπο και κυρίως ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει φέτος κάτι καλό. Η βοήθεια όσο γνωρίζεται και το ξέρει όλη η Καρδίτσα, είναι μηδαμινή από τους φορείς της πόλης και οι υποσχέσεις που δίνουν κάποια στιγμή να γίνουν πράξεις. 

Γιατί αυτή η ομάδα όχι τώρα αλλά εδώ και χρόνια διαφημίζει τη πόλη και τη βγάζει ασπροπρόσωπη. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να τονίσω οτι η αντίπαλος είναι η πιο δυνατή και έμπειρη. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι  στο παιχνίδι και εκτός από το αγωνιστικό πρόσωπο να δείξουμε και ψυχική διάθεση. Είναι ευκαιρία ο κόσμος να έλθει να παρακολουθήσει και να απολαύσει ενα καλό θέαμα ανάμεσα σε δυο αρκετά καλές ομάδες και από τά δείγματα που εχουν δείξει μέχρι τωρα,το παιχνίδι θα έχει πολύ σασπένς. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον κόουτς και συμπαίκτη μου ,καλή ανάρρωση και να ερθει γρήγορα και σε αγωνιστικό επίπεδο κοντά μας να χαρούμε όλοι μαζί ,εντός εκτός και αγωνιστικού χώρου».

πηγή: spakvolley.gr

Διαβάστηκε 1069 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Ευκαιρίες στα νέα παιδιά από τον ΣΠΑΚ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ