Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-01-2013 13:45

Ευκαιρίες στα νέα παιδιά από τον ΣΠΑΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Πολύς λόγος έγινε για νέα παιδιά του του ΣΠΑ Καρδίτσας από τον προπονητή της ομάδας Νάκη Νελιδάκη, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα απέναντι στον Γαλαξία για την Α2 ανδρών.

«Το προηγούμενο Σάββατο κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο παίζοντας πολύ καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα, μας βγήκαν όλες οι προσπάθειες και γενικά η ομάδα δείχνει πολύ καλά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία σε τέτοια παιχνίδια να παίξουν και οι μικροί που δείχνουν σιγά σιγά να παίρνουν περισσότερο χρόνο να μπαίνουν στο κλίμα και να βοηθούν την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που έχει ένα 16χρονο στη βασική σύνθεση και πολλούς ταλαντούχους μικρούς από πίσω.

Μπροστά μας έχουμε τώρα τον Γαλαξία. Μία έμπειρα ομάδα που θέλει προσοχή. Αν είμαστε σοβαροί και τόσο αγωνιστικοί όσο και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια θα κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς και ο Φώτης Αλεξίου ανεβάζει σιγά σιγά στροφές και σε μερικές βδομάδες θα ειναι πανέτοιμος να αγωνιστεί. Εύχομαι κι αυτό το Σάββατο ο κόσμος να έρθει, να ξαναγεμίσει το γήπεδο και να χαρεί το παιχνίδι» .

Από την πλευρά του, ο νεαρός ακραίος, Ακης Μαλιώρας, τόνισε: «Το Σάββατο με τον Μ. Αλέξανδρο παιξαμε πολύ καλά. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε και εμείς οι πιο νεαροί παίκτες και να κάνουμε από τη πλευρά μας ό,τι μπορούμε. Θα ήθελα να προσθέσω ότι από τη στιγμή που τα παιδιά της ομάδας παίδων και εφήβων, έχουμε ενταχθεί στην ανδρική ομάδα, έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας στο παιχνίδι και βελτιωνόμαστε. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί, εχουμε υπομονή και αυτό μας έχει βοηθήσει να παίρνουμε περισσότερες εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε σε αρκετά πράγματα».
Διαβάστηκε 1701 φορές

Σχετικά άρθρα