Εκτυπώστε τη σελίδα
16-10-2013 18:23

Πανέτοιμος ο ΣΠΑΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στον Σ.Π.Α.Καρδίτσας παρά την αναβολή δηλώνουν έτοιμοι για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων καθώς βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, άσχετα με τα αποτελέσματα, έδειξαν πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και διαθέτει όλα εκείνα που πρέπει για να καταφέρει τον στόχο της, δηλαδή να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο της.
Ο Prestige Απόλλων ήταν ο μεγαλος νικητής του 21ου ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών που έγινε στη αίθουσα Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό παρουσία 550 φιλάθλων. Επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Prosport  Ανόρθωσης και κατέκτησε το δεύτερο Σούπερ Καπ στην ιστορία του.
Με ελλείψεις παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στο Σούπερ Καπ και πιο πολύ η πρωταθλήτρια Prosport  Ανόρθωσις που έπαιξε χωρίς τις ξένες της Λαβρούκ και Στογιάνοβα. Από πλευράς Prestige Απόλλων δεν αγωνίστηκε η Χουντίμα με τον απλούστατο λόγο ότι δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα οι μεταγραφές τους.


Ο Prestige Απόλλων ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα έχοντας συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ.  Απέναντι του παρατάχθηκε μια Prosport  Ανόρθωσις  αμιγώς κυπριακή που κατάφερε να πιάσει στο σκορ τον Prestige Απόλλων στο 21-21. Όμως ο Prestige Απόλλων πιο ψύχραιμος και αποφασιστικός καθάρισε το σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ η Prosport  Ανόρθωσις  μπήκε πιο απειλητική και πήρε ένα προβάδισμα τριών πόντων 9-6. Όμως ο  Prestige Απόλλων  ανέβασε στροφές χάρις στις επιθέσεις της Γερμάνοβα αλλά και στο ενεργητικό του μπλοκ. Η Prosport  Ανόρθωσις  πάλευε κάθε χάρις στις επιθετικές εξάρσεις της νεαρής Ζεμπύλα και βρισκόταν πάντα μπροστά στο σκορ. Η επιμονή των παικτριών του PrestigeΑπόλλων έφερε την ποθητή ισοφάριση στο 23-23 και στη συνέχεια να φθάσει στην κατάκτηση ενός δραματικού σετ  με 25-23.

Στο τρίτο σετ ο Prestige Απόλλων υπερείχε της αντιπάλου του και πήρε σχετικά εύκολα το σετ με 25-18 και φυσικά πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 3-0 σετ η οποία στη συνέχεια πανηγυρίστηκε έντονα.

Διακύμανση του σκορ:
1ο σετ: 4-8, 11-16, 18-21, 22-25
2ο σετ: 8-6, 16-14, 21-19, 23-25
3ο σετ: 7-8, 10-16, 14-21, 18-25


ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Μιχαήλ Ομολετσένκο) Παύλου, Αγγελοπούλου, Βασιλείου, Α.Κοντού, Ζεμπύλα, Στ.Ιωάννου (λίμπερο Δαυϊδ) (Σπύρου)
Prestige ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Γιαπάνης) Μανίταρου, Σίσκου, Σεργίου, Ζακχαίου, Στόϊνεβα, Γερμάνοβα (λίμπερο Χριστοφόρου) (Κωνσταντοπούλου)
Διαβάστηκε 795 φορές