1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2020 19:00

Επικράτησε η λογική: Στο Ο.Α.Κ.Α. οι ημιτελικοί και οι τελικοί στις έδρες των φιναλίστ

Στον αγωνιστικό χώρο και όχι στην ψηφοφορία του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ θα κριθεί ο πρωταθλητής της Volley League για τη σεζόν 2019-20 και μάλιστα οι ημιτελικοί θα γίνουν στο Ο.Α.Κ.Α. που στα μέσα της σεζόν είχαν αποφασιστεί αρχικά να γίνει ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς! Στις έδρες των φιναλίστ θα κριθεί ο τίτλος στις δύο νίκες.

Ολοι οι εκπρόσωποι των Τ.Α.Α. αφού διαφώνησαν σχεδόν σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν αλλά την τελευταία ώρα έκαναν πίσω, άλλαξαν τις αρχικές τοποθετήσεις τους για το καλό του επαγγελματικού βόλεϊ και με μία γεναία απόφαση πέρασε η πρόταση για να γίνει το φάιναλ-4 στο Ο.Α.Κ.Α.

Θα αγωνιστούν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου. Συζητήθηκε επίσης και η πρόταση του volleynews.gr για να γίνει το φινάλε του πρωταθληματος τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο μετά από εισήγηση της Κηφισιάς αλλά δεν πήρε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Νωρίτερα πάντως μετά από διαδοχικά αδιέξοδα έγινε και ψηφοφορία για να επικυρωθεί ως τελική βαθμολογία η τελική κατάταξη της 16ης αγωνιστικής με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Υπέρ αυτή της πρότασης ψήφισαν 7 σωματεία (Ολυμπιακός, Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ο.Φ.Η., Ηρακλής Πετοσφαίριση, Α.Ο.Π.Κηφισιάς, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου), ένα λευκό (η Ελπίδα Αμπελοκήπων) και δύο κατά (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός). Απαιτούνταν 8 ψήφοι στους 10 σύμφωνα με την Π.Ν.Π. του Λευτέρη Αυγενάκη κι έτσι ξεκίνησε συζήτηση για να γίνουν αγώνες των τεσσάρων πρώτων ομάδων.

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπεί στην τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης ενώ ο Παντελής Ταρνατόρος εκτελεί χρέη προέδρου του Δ.Σ.

Ακολούθησε πρόταση του Παναθηναϊκού - που εκπροσωπήθηκε από τον Παναγιώτη Μπόμη - να γίνει φάιναλ-4 στο ΟΑΚΑ στο διάστημα από τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε με ψήφους 9-1 κι έτσι. Καταψήφισε ο ΠΑΟΚ.

Αυτή την ώρα γίνεται σε θετικό κλίμα η συζήτηση γύρω από τα διαδικαστικά του φάιναλ-4.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ