1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2019 21:35

Η επιτροπή σωτηρίας του Εθνικού συνεχίζει με Μουστακίδη

Το ισχυρό χαρτί του Σάκη Μουστακίδη παίζει η νέα διοίκηση σωτηρίας του ΤΑΑ Εθνικού Αλεξανδρούπολης προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία που δεν είναι άλλη από την εμπιστοσύνη του κόσμου και της τοπικής κοινωνίας στον Εβρο. Ωστόσο ο Μουστακίδης ξεκαθάρισε πως εάν δεν γίνουν γρήγορα αποτελεσματικές κινήσεις για τη δημιουργία ομάδας δεν θα ακολουθήσει το εγχείρημα.

Τη νέα διοίκηση του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρουσίασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αυγερινός Μεσινέζης. Με πρόεδρο την Χρύσα Λουπασάκη, Γενικό Γραμματέα τον Παύλο Μιχαηλίδη και ταμία τον Τάσο Μισαϊλίδη, μέλος τη Σμαρώ Δέλκου και τιμ μάνατζερ τον Θανάση Ανδραβίζο.

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια για να οργανώσουμε εκ νέου το ΤΑΑ του Εθνικού που τόσες χαρές έχει προσφέρει στον σύλλογο», είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αυγερινός Μεσινέζης και έδωσε τον λόγο στην πρόεδρο του ΤΑΑ Χρύσα Λουπασάκη η οποία από την πλευρά της είπε: «Αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο εγχείρημα σωτηρίας του Εθνικού. Ολοι οι παράγοντες προσφέρουν εθελοντικά.

Οι ρόλοι μας πρέπει να είναι διακριτοί και ουσιαστικοί». Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Παύλο Μιχαηλίδη ο οποίος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες δράσης και στην διατήρηση του Σάκη Μουστακίδη στη θέση του προπονηυτή:

«Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Δεν έχουμε σκοπό να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια για το τι έκαναν ή δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις. Θα είμαστε μία πανεθνική διοίκηση. Πρώτον θα προσπαθήσουμε να διασταυρώσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα με σκοπό να δώσουμε λύσεις. Θα έχουμε προπονητή τον Σάκη Μουστακίδη και θα έχει τη ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης. Με την στήριξη του κόσμου που είναι ο πνεύμονας του Εθνικού θα τα καταφέρουμε όσο δύσκολη κι αν είναι η σεζόν. Είμαστε ανοικτοί σε όλους τους διαφημιστές και όσους θέλουν να μας βοηθήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω όσους έχουν βοηθήσει τα προηγούμενα χρόνια και μεταξύ αυτών ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, ο Κώστας Παντακίδης και ο Αντώνης Χατζησταύρου αλλά και πολλοί ακόμα που έδωσαν ότι μπορούσαν. Σκοπός μας είναι να φέρουμε πάλι τον κόσμο στο γήπεδο και να στελεχώσουμε γρήγορα τη νέα ομάδα», είπε ο Μιχαηλίδης.

Το video είναι από το e-evros.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ