1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2019 20:46

ΕΣΠΑΑΑ Τοπικό γυναικών: «Κάηκε» η Κερατέα για την άνοδο μετά το 3-0 επί των Γλυκών Νερών (foto-vid)

Βραδιά αφιερωμένη στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κερατέας ήταν η χθεσινή με τις αθλήτριες, τους προπονητές, την διοίκηση και τον κόσμο να πανηγυρίζουν με γέλια και με δάκρυα συγκίνησης την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου.

Αν και η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά και είχε πολλές ατυχίες με αποκορύφωμα τα δύο κατάγματα της Λίζας Τριανταφυλλίδη στην αρχή και στο τέλος της σεζόν, η έλευση του Δημήτρη Μπαχράμη σηματοδότησε μία νέα εποχή και από τότε η ομάδα έμεινε αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα αλλά και στα πλέι οφ ανόδου.

Στον τελευταίο αγώνα χθες βράδυ ο Γ.Σ.Κερατέας νίκησε τον Γ.Σ.Γλυκών Νερών με 3-0 σετ στον τελικό ανόδου και αμέσως μετά ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί για την άνοδο. Το πιο ωραίο στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν πως πανηγύριζαν και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Γλυκών Νερών που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο εφετινό πρωτάθλημα και παρά την πικρία τους για την απώλεια της ανόδου αγκαλιάστηκαν με τις γηπεδούχες και έβγαλαν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Γ.Σ.Κερατέας στις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου με τον Γ.Σ.Γλυκών Νερών είχε προβάδισμα 2-0 στις νίκες και χθες χρειάστηκε άλλη μία στα πλέι οφ για να κάνει το 3-0.

Η Μαρία Γκαραγκούνη, η αρχηγός Γεωργία Ντάρδη και η Μίλη Προκοπίου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες καθώς πέτυχαν και ένα προσωπικό στοίχημα να αγωνιστούν παρά τις πολλές αυξημένες οικογειακές υποχρεώσεις. Μάλιστα η Γκαραγκούνη είναι μητέρα τριών παιδιών και επέστρεψε μετά από οκτώ χρόνια, ενώ η Ντάρδη είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η συνέχεια δόθηκε σε μεζεδοπωλείο της Κερατέας όπου διοίκηση και παίκτριες της Κερατέας γιόρτασαν την άνοδο.

Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Κομιανού, Γραμματεία: Πανταζή.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-22, 25-15) σε 79΄.

Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημήτρης Μπαχράμης): Νο2.Μ.Γκαραγκούνη, 5.Μ.Ηλιοπούλου, 15.Μεγαγιάννη Λ., 7.Μεθενίτη Π., 6.Ντάρδη Γ., 9.Παναγιώτου Α., 10.Παπαστασινοπούλου Α., 17.Ν.Πέτση, 14 (αρχηγός) Προκοπίου Μ., 4.Σεχάι Τ., 3.Σταμούλη Γ.

Γ.Σ.ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δημήτρης Παπαϊωάννου): Νο11 Ντεστάκου Λ.Μ., 9.Ζαμπέλα Α.Χ., 14.Ζαμπατιώτη Α., 3.Κεχρή Ζ., 2.Κιούρκου Β., 12.Κουσαθάνα Λ., 13.Νταλαμπίρα Ε., 10.Παπαδοπούλου Θ., 1.Φαράκου Μ., 20.Μπάρκα Γ., 5.Μαραγκού Σ., 15.Κεσκινίδου, Α., 18.Στεφανοπούλου Α.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις των πρωταγωνιστριών.

Δείτε βίντεο με τις απονομές...

Φωτογραφίες intime.gr, volleynews.gr

 

Media




Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ