1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2013 11:43

«Βράζουν» στην Αλεξανδρούπολη και τη Σύρο

«Bράζουν» στην Αλεξανδρούπολη και στη Σύρο, με την ήττα του Ολυμπιακού και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Καζάζη.
Οι Αλεξανδρουπολίτες λένε «πέρυσι ο Καζάζης ως προπονητής του Παναθηναικού μας παρακαλούσε να πάμε στην Πάτρα και να κερδίσουμε την ΕΑΠ για να σωθεί η ομάδα του. Παίξαμε για την τιμή του Εθνικού και για κανέναν άλλον, κερδίσαμε τόσο τον Παναθηναικό, όσο και την ΕΑΠ και έλυσαν μόνοι τις διαφορές τους. Τώρα όμως πήγε με τον Ολυμπιακό κι έχασε 3-0. Τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, αντί του Παμβοχαικού» .

Βέβαια του Εθνικού δεν του φταίει μόνο η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, αφού αν κέρδιζε με οποιοδήποτε σκορ την Κηφισιά, θα τερμάτιζε τρίτος.

Στη Σύρο που περίμεναν ήττα του ΠΑΟΚ για να μπουν στην τετράδα, έμειναν εκτός πλεί οφ και θυμήθηκαν την περσινή ήττα του Ολυμπιακού από την ΕΑΠ, αλλά κι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καζάζης έχασε από τον αδελφό του Στέλιο».

Βέβαια για τον Ολυμπιακό υπάρχει ελαφρυντικό, ότι μετά από ένα μεγάλο στόχο , είναι λογικό να υπάρχει κοιλιά στην ομάδα.

10 σχόλια

  • Comment Link ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 15:45 posted by ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Συμφωνώ με όλα όσα λέει ο zamboni.
    Τώρα πρέπει να αφήσουμε τον Ανδρεόπουλο να κάνει αυτό που ξέρει και του χρόνου ότι και να κάνουν τα "αδελφάκια" και οι χούλιγκανς, όλοι το ξέρουν (φίλοι και εχθροί) ότι εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές.

  • Comment Link zamboni Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 09:55 posted by zamboni

    @stevepyr

    O Φοίνικας ξεκίνησε με -3 γιατί δεν κατέβηκε στον 5ο τελικό. Αν κατέβαινε να παίξει, θα κέρδιζε και θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

    Αν εκεί στο νησί βλέπετε φαντάσματα από τώρα και πιστεύετε ότι όλοι σας κυνηγάνε, οι επιτυχίες θα έρθουν πολύ πιο δύσκολα.

    Η χρονιά φέτος στράβωσε στον αρχικό προγραμματισμό, στις επιλογές του προπονητή και των ξένων. Δεν υπήρχε η περσινή σταθερότητα και έτσι χάθηκε η τετράδα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

  • Comment Link βορειος Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 08:12 posted by βορειος

    δεν ακουσα παραπονα της αλεξανδρουπολης στον προηγουμενο αγωνα με τη λαμια οπου εγιναν τραγελαφικα πραγματα .....κυριε μουστακιδη.

  • Comment Link stevepyr Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 21:13 posted by stevepyr

    Ο Φοίνικας για όσους δε γνωρίζουν, είναι μακράν η πιο έντιμη και νοικοκυρεμένη ομάδα στην Ελλάδα. Αν αυτό ενοχλεί την παράγκα, πρόβλημά τους.... Μέσα σε λίγα χρόνια έχει κάνει φοβερά βήματα προόδου και ότι μια επαρχιακή ομάδα είναι το φόβητρο ΟΛΩΝ, λέει πολλά..!!! Έχει κυνηγηθεί όσο ελάχιστοι και αφού της πήραν το πρωτάθλημα στα χαρτιά αυτοί που δεν είχαν ούτε καν φάκελλο και πιστοποιητικό, τώρα συνομωτούν εναντίον της τα....αδελφάκια!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ έχασε και στα 2 ματς από Παοκ και Οσφπ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλοιώνουν κάποιοι το πρωτάθλημα. Φυσικά αυτό είναι στη φύση τους, χρόνια τώρα και σε ΟΛΑ τα αθλήματα,οκ....!!!
    Για το φίλο πιό πάνω, να του πω απλά ότι ο Φοίνικας είχε και -3 βαθμούς επειδή τόλμησε να τα βάλει με παράγκα και...!!!! ΣΩΣΤΑ???

  • Comment Link Alexpoli Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 13:41 posted by Alexpoli

    Εγώ είμαι από Αλεξανδρούπολη και δεν βλέπω να βράζει κανένας. Από χθες όλοι οι φίλοι της ομάδας χαίρονται και πανηγυρίζουν για την έξοδο στην Ευρώπη μετά από 30 χρόνια. Όσο για τους παράγοντες, είναι όλοι φόλα Ολυμπιακοί, οπότε ποιός βράζει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ