1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2013 17:50

Εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΟΠΕ

Cannot find volleynews.v2/EOPE/gs-thess folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/EOPE/gs-thess/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Στις 11:30 περίπου άρχισε η Γενική Συνέλευση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης με πρόεδρο της Συνέλευσης τον κ. Παύλο Αναστασιάδη και Γραμματέα τον κ. Δημήτρη Μάρκου. Τα θέματα που αναφέρθηκαν από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη αφορούσαν την Διοίκηση, τα οικονομικά, τα σωματεία και πρωταθλήματα, τις Εθνικές ομάδες, την ανάπτυξη, το beach volley, την δημόσια εικόνα (επικοινωνία διεθνείς σχέσεις) και το marketingΜε συντριπτική πλειοψηφία (111 υπέρ - 2 κατά - 2 λευκά) εγκρίθηκαν ο ισολογισμός, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΟΠΕ για το 2012, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Συνέλευση είναι παρόντες 115 εκπρόσωποι Σωματείων από όλη την Ελλάδα και αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων σε μη εκλογική Γενική Συνέλευση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ