Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2014 20:49

Έμεινε -κυριολεκτικά- από βενζίνη ο Ελγκέτα

Κάθε περιγραφή για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ μοιάζει πολύ φτωχή για να αποτυπώσει τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών, του Χόρχε Ελγκέτα και του συνεργάτη του Μάουρο Μαρτζιότι. Η βενζίνη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του Αργεντινού προπονητή τελείωσε καθ' οδόν για τη Γλυφάδα πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Φοίνικα και δεν είχε χρήματα ούτε για ταξί.


Μετά από πολλή ώρα του έστειλαν 50 ευρώ για να φτάσει στο γήπεδο, αλλά εκεί ήταν που πήρε και την απόφασή του να κλείσει τον κύκλο του στην ΑΕΚ. Παρότι ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου και τον Γιώργο Κατσαδήμα πριν από τον αγώνα με τον Φοίνικα έκαναν εμφατική παρουσία στον πάγκο της ομάδας στηρίζοντας τον Ελγκέτα ο Αργεντινός μετράει μέρες αν όχι ώρες.

«Αλλη ομάδα έφτιαξα, άλλη ομάδα παίζει, οι παίκτες δεν προπονούνται γιατί δεν έχουν να φάνε και ο κόσμος στρέφεται εναντίον μας. Είναι παράλογο. Μακάρι να βοηθήσει η αποχώρησή μου, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε για το εισιτήριό μου και τη βίζα μου» είπε ο Ελγκέτα σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ. Σήμερα υπάρχει έκτακτο συμβούλιο με επικεφαλής τον Ανατολιωτάκη που από την Τετάρτη θα αναλάβει τα ηνία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Στο συμβούλιο αναμένεται να λάβει μέρος και ο Μάνος Μακρής που γνωρίζει τις συμφωνίες που έχουν γίνει με τους αθλητές. Ο Ανατολιωτάκης έχει αρχίσει και διερευνητικές κινήσεις για την αντικατάσταση του Ελγκέτα με προσέγγιση στον Νίκο Νεόφυτο, ο οποίος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων εντός του Δεκεμβρίου δήλωσε αδυναμία. Ο Νεόφυτος τη σεζόν 2007-08 που ήταν στην ΑΕΚ είχε πρόεδρο τον Ανατολιωτάκη. Επίσης έχει γίνει πρόταση και στον Ακη Φλαούνα αλλά και σε άλλον προπονητή που έφυγε πρόσφατα από ομάδα.

Εφημερίδα Goalnews