Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-12-2017 01:36

Στράντζαλης: «Πάνω και από τον αισιόδοξο στόχο μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης χαρακτήρισε η ιστορική τη νίκη της ομάδας του στο Βραχάτι:
«Ειναι πολύ σημαντική και ιστορική νίκη για την ομάδα μου διότι ποτέ δεν είχαμε νικήσει στο Βραχάτι. Δεν ήρθε τυχαία η νίκη κι αν ήμασταν προσεκτικοί στο 4ο σετ θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το τάι μπρέικ και την απώλεια του ενός βαθμού. Είναι καλή νίκη ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς στην έδρα μας. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τις δυνάμεις μας διότι υπάρχει η κούραση από τους αγώνες και τις μετακινήσεις. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Πρώτη φορά κερδίζουμε τρεις συνεχόμενους αγώνες και σίγουρα η συγκομιδή των 12 βαθμών σε 8 αγώνες είναι πάνω και από τον αισιόδοξο στόχο μας».
Διαβάστηκε 371 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ο Δημήτρης Ωρολογάς θα ενισχύσει τη Νίκη Αιγινίου
    Την απόκτηση του Δημήτρη Ωρολογά ανακοίνωσε η Νίκη Αιγινίου, υπογράφοντας τον έμπειρο ακραίο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο 35χρονος ακραίος συμφώνησε με την ομάδα του Αιγινίου, στη προσπάθεια που θα κάνει τη σεζόν 2018-19 να επιστρέψει στη Volley League.
  • Έμεινε στη Volley League o Εθνικός
    Ανακούφιση στην Αλεξανδρούπολη καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 τη Νίκη Αιγινίου και με 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία  εξασφάλισε την παραμονή στην Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Πρώτη μονομαχία παραμονής για Νίκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης
    Τον δικό τους Γολγοθά ξεκινούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, η Νίκη Αιγινίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ και τον Παναθηναϊκό να έχει ρεπό. (1η αγωνιστική πλέι άουτ, 4/4, 19.00, διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).
  • «Καθάρισε» με Κουμεντάκη στο Αιγίνιο ο ΠΑΟΚ
    Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τη Νίκη στο Αιγίνιο και σημείωσε την 16η νίκη του σε 21 αγώνες. Η Νίκη στο ντεμπούτο του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο άγγιξε την ισοφάριση που θα της έδινε πολύτιμο βαθμό ή βαθμούς αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στους 27 βαθμούς και ισόβαθμη στην 8η θέση με τον Παμβοχαϊκό έχοντας μειονέκτημα ισοβαθμίας.
  • Με Οικονομίδη η Νίκη, ψάχνει ρυθμό για τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ
    Με νέο προπονητή τον Γιώργο Οικονομίδη στη θέση του Θανάση Στράντζαλη που αποχώρησε για λόγους υγείας η Νίκη Αιγινίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη μεταξύ τους εφετινή αναμέτρηση αλλά την δεύτερη για το πρωτάθλημα.