Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-11-2017 14:07

Βραβεύτηκε ο MVP Γκόρτσανιουκ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ βραβεύτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Η βράβευση του έγινε πριν τον αγώνα της Νίκης Αιγινίου με τον Ηρακλή Πετοσφαίρισης το Σάββατο στο Αιγίνιο από τον Χρυσόστομο Καλλίδη διεύθυνων σύμβουλος της εταιρείας Top Gas που είναι ο μέγας χορηγός του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου.
Διαβάστηκε 420 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ο Δημήτρης Ωρολογάς θα ενισχύσει τη Νίκη Αιγινίου
    Την απόκτηση του Δημήτρη Ωρολογά ανακοίνωσε η Νίκη Αιγινίου, υπογράφοντας τον έμπειρο ακραίο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο 35χρονος ακραίος συμφώνησε με την ομάδα του Αιγινίου, στη προσπάθεια που θα κάνει τη σεζόν 2018-19 να επιστρέψει στη Volley League.
  • Ζένια Γκόρτσανιουκ: «Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ»
    Οι πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το volleynews.gr σχετικά με την απόκτηση του Ζένια Γκόρτσανιουκ από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο καθώς το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του σπουδαίου ακραίου που αγωνίζεται ως Ελληνας. «Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκόρτσανιουκ.
  • Μπαμ με Ζένια Γκόρτσανιουκ ο ΠΑΟΚ!
    Νέο εντυπωσιακό μεταγραφικό χύπημα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ επιστρέφει στην Ελλάδα και αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο ουκρανικής καταγωγής ακραίος που αγωνίζεται ως Ελληνας έκλεισε στους κυπέλλούχους και είναι η πρώτη εντυπωσιακή κίνηση στη θέση των ακραίων.
  • Έμεινε στη Volley League o Εθνικός
    Ανακούφιση στην Αλεξανδρούπολη καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 τη Νίκη Αιγινίου και με 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία  εξασφάλισε την παραμονή στην Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Πρώτη μονομαχία παραμονής για Νίκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης
    Τον δικό τους Γολγοθά ξεκινούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, η Νίκη Αιγινίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ και τον Παναθηναϊκό να έχει ρεπό. (1η αγωνιστική πλέι άουτ, 4/4, 19.00, διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).