1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2013 13:43

Το μήνυμα του Γεράνιου και ο αγιασμός της ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
«Η ΕΑΠ είναι ομάδα με τεράστια ιστορία και γι΄ αυτό θα πρέπει να την σέβονται όλοι». Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στην καινούργια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ΕΑΠ, ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Γεράνιος, κατά την διάρκεια του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε χθες στο «κλειστό» των «μελανολεύκων».
 
«Η ομάδα πήγαινε Πρωτοδικείο, δηλαδή ολαταχώς προς τον γκρεμό και έτρωγε μπουνιές και κλωτσιές από όλους. Ο διορισμός της νέας διοίκησης έσωσε τον σύλλογο, που πλέον αρχίζει σιγά-σιγά να ξαναβρίσκει τον βηματισμό του», τόνισε ο Λ. Γεράνιος και πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτούς τους πρώτους 4 μήνες, έχουμε κάνει και μικρά και μεγάλα πράγματα σε όλα τα τμήματα. Από βάψιμο του γηπέδου, μέχρι τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η ΕΑΠ έχει αδαμάντινη ιστορία 90 χρόνων και κόσμο και γι΄ αυτό θα ζήσει».

Ο πρόεδρος της ΕΑΠ άφησε αιχμές και για την υπόθεση του μηδενισμού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ από την ΕΣΠΕΠ: «Δυστυχώς, η 90χρονη ιστορία της ΕΑΠ δεν χώρεσε στο σκεπτικό της ΕΣΠΕΠ. Το τμήμα βόλεϊ έχει ανεκτίμητη προσφορά στον αθλητισμό, ειδικά στον επαρχιακό, ενώ έχει κατακτήσει και 2 πρωταθλήματα Ελλάδας. Η ΕΣΠΕΠ ξεκίνησε έναν πόλεμο, που όπως αποδείχθηκε, τελικά εξελίχθηκε εις βάρος της».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΑΠ έστειλε το μήνυμα στους αθλητές και στις αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ, βόλεϊ και πυγμαχίας του συλλόγου, που έδωσαν το «παρών» στον αγιασμό: «Με μεγάλη μου ευχαρίστηση βλέπω σήμερα (σ. χθες) στο γήπεδο πολλά νέα αγόρια και κορίτσια. Είναι δείγμα της επανεκκίνησης που γίνεται στην ΕΑΠ. Θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά να είναι περήφανα που είναι μέλη της ΕΑΠ και φορούν την φανέλα της. Στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμη περισσότεροι και να φέρουμε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα».

Να σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας Γεράνιος αποκάλυψε ότι η νέα αίθουσα με βάρη και όργανα γυμναστικής στο «κλειστό» της ΕΑΠ θα ονομαστεί «αίθουσα Κώστα Σφαέλου».

Πηγή: pelop.gr
Διαβάστηκε 1595 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Πρόσκληση στην κοπή πίτας της ΕΑΠ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ