1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2020 11:15

Χωρίς εκπρόσωπο η Ελλάδα στο ΔΣ της CEV, για δεύτερη φορά στην ιστορία!

Ο Γιώργος Καραμπέτσος και ο Μάριος Γκιούρδας απέσυραν τις υποψηφιότητες τους από τις εκλογές της CEV και της FIVB και η Ελλάδα δεν έχει εκπροσώπηση στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία για δεύτερη φορά στην ιστορία.

Μιχάλης Μαστρανδρέας, Θανάσης Μπελιγράτης και Αχιλλέας Μαυρομάτης ήταν οι Έλληνες που βρέθηακν στο ΔΣ της CEV και υπήρχε πάντα συμπατριώτης μας στο κέντρο αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Ο πρώτος μάλιστα υπήρξε και πρόεδρος της   CEV  και αντιπρόεδρος της FIVB, με τεράστια προσφορά στο παγκόσμιο βόλει και ο δεύτερος επίτιμος πρόεδρος της CEV , ενώ συμμετείχε στα κοινά της  FIVB  Η πρώτη απουσία μας ήταν το 2009 όταν ο Στέλιος Προσαλίκας απέσυρε την υποψηφιότητα του και η δεύτερη τώρα με την απόσυρση του Γιώργου Καραμπέτσου. Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσωπεί στην Γενική Συνέλευση ο Ταμίας Τάκης Καβαλλιεράκης

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών για τις διάφορες Επιτροπές, μεγάλο στοίχημα  η εκλογή του Γιώργου Γεωργουλέα στην Επιτροπή Διαιτησίας  και η επανεκλογή των Περικλή Μπακοδήμου (Επιτροπή διοργανώσεων), Θανάση Ρέρρα (Μπιτς βόλεϊ), ο  Μπόρισιτς κέρδισε τον Πεβκούρ (36 ο Σέρβος, 19 ο Εσθονός) αλλά η διαφορά μάλλον ήταν πιο μικρή απότι περίμεναν πολλοί. Ο Σέρβος είχε εκλεγεί το 2015 και επέλεξε τους Αρένα (Ιταλία), Πρεντπέλσκι (Πολωνία), Σεφτσένκο (Ρωσία), Άντλερ (Δανία) ως τους υποψηφίους οι οποίοι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος θα ήταν στο ΔΣ, το οποίο εν τέλει αποτελείται από τους:

Αλεξάνταρ Μπόρισιτς (Σερβία) – Πρόεδρος
Έρικ Άντλερ (Δανία)
Ρενάτο Αρένα (Ιταλία)
Ζντέσλαφ Μπάρατς (Κροατία)
Γκερτ Ντε Ντόμπελερ (Βέλγιο)
Μισέλ Έβεραρτ (Ολλανδία)
Μάργκαρετ Αν Φλέμινγκ (Σκοτία)
Λούμπομιρ Γκάνεφ (Βουλγαρία)
Λούμπορ Χαλάντα (Σλοβακία)
Ρενέ Χεχτ (Γερμανία)
Τζαλίλ Τζαφάροφ (Αζερμπαϊτζάν)
Έμα Λαμπραντόρ (Γιβραλτάρ)
Ζερνό Λάιτνερ (Αυστρία)
Λενάρ Νεόβιους (Σουηδία)
Μίροσλαβ Πρζεντπέλσκι (Πολωνία)
Μέτοντ Ρόπρετ (Σλοβενία)
Στάνισλαβ Σεβτσένκο (Ρωσία)
Ερίκ Τανγκέ (Γαλλία)
Χέλγκι Θόρστεϊνσόν (Ισλανδία)

Όσον αφορά τους εκπροσώπους της CEV στο διοικητικό συμβούλιο της FIVB αυτοί είναι οι:
Μισέλ Έβεραρτ (Ολλανδία)
Μίροσλαβ Πρζεντπέλσκι (Πολωνία)
Ρενάτο Αρένα (Ιταλία)
Στάνισλαβ Σεβτσένκο (Ρωσία)
Ανί Πεταβό (Γαλλία)
Γκερτ Ντε Ντόμπελερ (Βέλγιο)
Λούμπορ Χαλάντα (Σλοβακία)
Ζντέσλαφ Μπάρατς (Κροατία)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ