1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2020 17:27

Δεν επιστρέφει ο Στάροβιτς στον Παναθηναϊκό που συνεχίζει με διαγώνιο τον Ράπτη!

Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σέρβος διαγώνιος Σάσα Στάροβιτς, αρνήθηκε να επιστρέψει στην Αθήνα και στην ομάδα του τριφυλλιού για να ξεκινήσει προετοιμασία για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών, όπου θα κριθεί ο τίτλος.
Ο Σέρβος άσος υποστήριξε ότι φοβάται να ρισκάρει πιθανό τραυματισμό, μετά από τη δίμηνη καραντίνα. Ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και κάποιοι συμπαίκτες του προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά ο Στάροβιτς ήταν κάθετα αρνητικός, κρίνοντας μάλιστα παράλογη την απόφαση επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ανδρεόπουλος αποφάσισε να καλύψει την θέση  του βασικού διαγώνιου στο final-4, ο Αλέξανδρος Ράπτης Αυτή η κίνηση δεν προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς ο ταλαντούχος βόλεϊμπολίστας ξέρει καλά την θέση αφού σε αυτή διακρίθηκε στο παρελθόν με την Ολυμπιάδα Πατρών και τις εθνικές ομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ