1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2019 12:39

Ολα τα «αστέρια» του βόλεϊ δίνουν ραντεβού στην Πετρούπολη

Μια πραγματική μονομαχία « αστέρων» θα απολαύσουν όσοι φίλαθλοι του βόλεϊ, βρεθούν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου, «Νίκος Παξιμαδάς» της Πετρούπολης, την Δευτέρα 13/5 στις 18.00. Συγκεκριμένα για πρωτη φορά στην ιστορία θα κοντραριστούν σε αγώνα οι εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών με τις παλιές αντίστοιχες δόξες, τους «All Stars Volley» σε μεικτό παιχνίδι.
Το παρών αναμένονται να δώσουν γνωστές δόξες του φιλέ του παρελθόντος όπως Στέλιος Καζάζης, Κουρνέτας, Μαρία Γκαραγκούνη, Ντράκοβιτς, Πολυζώη, Γκιούρδας, Φάκας, Πραγκαλούδη, Χατζηαντωνίου, Μήτση, Τριανταφυλλίδης, Νίκη Γκαραγκούνη, Τεντζέρης, Αγγελάκη, Τσακιρόπουλος, Κωστοπούλου, Γόντικας θα παίξουν αντίπαλοι με το «γαλανόλευκο» …σήμερα. Φράγκος, Χριστοδούλου, Κοκκινάκης, Στράντζαλη, Πελεκούδας, Λαμπρούσης Τζούριτς, Βασιλαντωνάκη, υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παλαιμάχων και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου.

Την συνάντηση κορυφής μεταξύ τεσσάρων εθνικών ομάδων Πετοσφαίρισης (παλαίμαχων και ενεργών παικτών και παικτριών), διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης.

Υπεύθυνος της Διοργάνωσης είναι ο Σωτήρης Αμαριανάκης, παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης, ο οποίος τα τελευταία εννιά χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πετρούπολης.

Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται κλιμάκιο από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – Χάρισε Ζωή, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για την δράση τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ