1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2018 01:57

«Τελειώνει» την Μενέν και βρίσκει την Σουργκούτ ο Ολυμπιακός

Με μοναδικό στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup, θα παραταχθεί η ομάδα του Ολυμπιακού, στον επαναληπτικό της φάσης των «8» με τη Μενέν.

 

Οι Πειραιώτες που έχουν το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ, υποδέχονται τη Βέλγικη ομάδα την Πέμπτη (1/3) στις 19:00 (ΟteSport 7 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη».

Για να σφαγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, οι Πειραιώτες χρειάζονται δυο σετ. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (28/2) χωρίς απρόοπτα και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Αν προκριθεί στα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ρωσική Σουργκούτ, η οποία με δύο νίκες απέκλεισε την ελβετική Νάφελς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ