1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2018 21:10

ΕΑΠ: Παρελθόν ο Αγγελόπουλος, αναλαμβάνει ο Κορδός!

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ξαφνικό διαζύγιο με τον Άρη Αγγελόπουλο και τον βοηθό του Γιώργο Μαυρομάτη, ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΑΠ όπως αναφέρει για «τεχνικούς λόγους» και ενω η Πατρινή ομάδα ειναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και διεκδικεί την άνοδο της.

Δύο μέλη της διοίκησης, ο Θόδωρος Κανελλόπουλος και ο Τάκης Αντωνόπουλος, υπέβαλαν την παραίτησή τους, διαφωνώντας με τους χειρισμούς της διοίκησης στο θέμα του προπονητή.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Κορδός, με βοηθό τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η διπλή ανακοίνωση της ΕΑΠ:

«Το Δ/Σ του Αθλητικού Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ σε συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 26/02/2018 ημέρα Δευτέρα στα γραφεία του Συλλόγου Ηπείρου 8 & Φαβιέρου αποφάσισε να αντικαταστήσει τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας Βόλεϊ κ. Αριστείδη Αγγελόπουλο και τον βοηθό του κ. Γεώργιο Μαυρομάτη για τεχνικούς λόγους.

Το Δ/Σ και σύσσωμη η οικογένεια της ΕΑΠ τους ευχαριστεί θερμά για όλα όσα έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στο Σωματείο όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Το Δ/Σ του Αθλητικού Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ σε συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 26/02/2018 ημέρα Δευτέρα στα γραφεία του Συλλόγου Ηπείρου 8 & Φαβιέρου αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής ομάδας Βόλεϊ στον κ. Νικόλαο Κορδό με βοηθό του τον κ. Δημήτριο Κατριβέση.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός και ο βοηθός προπονητή είναι ήδη μέλη της οικογένειας της ΕΑΠ καθώς υπηρετούν τον σύλλογο από το πόστο του υπευθύνου προπονητή και του βοηθού στα αναπτυξιακά τμήματα.

Το Δ/Σ τους καλωσορίζει στα νέα τους καθήκοντα και τους εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».

Διαβάστηκε 789 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Μάκης Λαμπρόπουλος: «Αυτό ήταν το μυστικό της μεγάλης ομάδας της ΕΑΠ»
    Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού βόλεϊ, γέννημα-θρέμμα της μεγάλης ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ και αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για τη σπουδαία πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ