1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2017 22:24

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Κηφισιά, βαθμούς ψάχνει η Παναχαϊκή

Από τους πιο αμφίρροπους αγώνες της 9ης αγωνιστικής αναμένεται να γίνει στο Ζηρίνειο όπου η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή που παλεύει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (9η αγωνιστική, 16/12, 18.30. Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης).

Η Κηφισιά προέρχεται από αρνητικό σερί τριών χαμένων αγώνων και έχει υποχωρήσει στην 8η θέση με 10 βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και να μαζέψει βαθμούς.

Πρόσωπο του αγώνα είναι ο βετεράνος πασαδόρος της Κηφισιάς Γιάννης Λιβαθηνός ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζονταν στην Παναχαϊκή. «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα να βρεθώ αντίπαλος της Παναχαϊκής.

Τα παιδιά στην Πάτρα κάνουν συγκινητική προσπάθεια για να μείνουν στην κατηγορία μέσα από πολλά προβλήματα αλλά κι εμείς δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Μετά από τρεις ήττες θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να ανακάμψουμε στη βαθμολογία».

Η Παναχαϊκή παλεύει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και θα ρισκάρει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. «Τα περιθώρια έχουν στενέψει αλλά εμείς σε κάθε αγώνα κάνουμε κατάθεση ψυχής. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Το Ζηρίνειο είναι ιδιαίτερο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την υποδοχή μας και να ρισκάρουμε στο σερβίς.

Για να νικήσεις την Κηφισιά πρέπει να έχεις διάρκεια και πείσμα αλλά και πολλές λύσεις ώστε να ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές που φέρνει πολλές φορές η ένταση και η κούραση», είπε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Σε έξι αγώνες πρωταθλήματος η Κηφισιά προγείται με νίκες 4-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ