1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2017 16:37

Τα εγκαίνια στο «Κουκούλι» με τη Μικτή Πατρών κόντρα στη Νέα Ζηλανδία!

Eδώ και λίγο καιρό υπάρχει στο faceboοkη ομάδα «Τα νέα του βόλεϊ της Πάτρας» όπου με την υποστήριξη του καλού συναδέλφου Παναγιώτη Αντωνόπουλου και άλλων εθελοντών δημοσιεύονται ειδήσεις, συνεντεύξεις και ιστορικά ντοκουμέντα από το πατρινό βόλεϊ.


Ένα από τα ντουκουμέντα που δημοσιεύτηκαν είναι το πρόγραμμα πρωτότυπου διεθνούς αγώνα μεταξύ της Μικτής Πατρών και της Εθνικής βόλεϊ της Ζηλανδίας που εκείνη την περίοδο είχε βρεθεί στην Ελλάδα για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Μάλιστα. Υπήρχε η Μικτή Πατρών η οποία αποτελούνταν από σπουδαίους αθλητές και έδινε σημαντικούς αγώνες ακόμα και με αντιπάλους Εθνικές ομάδες.

Ο αγώνας διεξήχθη τον Ιανουάριο του 1979, δηλαδή, πριν από 38 χρόνια με την ευκαιρία των εγκαινίων του γυμναστηρίου στο «Κουκούλι» που σήμερα είναι έδρα της Παναχαϊκής και γίνονται εργασίες για την τοποθέτηση νέου δαπέδου. Η ομάδα της Νέας Ζηλανδίας επικράτησε 3-1 σετ.

Από τους εικονιζόμενους ο μοναδικός που δεν είναι πια στη ζωή είναι ο Λάκης (Βασίλης) Κατσένης.

Προπονητής και εκλέκτωρας ήταν ο Γερασιμόπουλος (δεξιά όρθιος στη φωτογραφία) και αρχηγοί οι Μακρής (αριστερά όρθιος στη φωτογραφία), Λιβιεράτος.

Παίκτες ήταν οι αδελφοί Σωτηρίου, Οικονόμου, Σωτηρίου, Δουλαβέρης, Αντωνόπουλος, Θανόπουλος, Κατσένης (από αριστερά όρθιοι στη φωτογραφία).

Καθιστοί από αριστερά οι Σκορδάς, Ιωσηφίδης, Γκουβίτσος, Πατρινός, Καϊμακάς, Ζαγκλάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ