1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2016 17:41

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Ρούσσος και πετάει το γάντι στον Παλιόπορτα!

Ο Αντώνης Ρούσσος ανακοίνωσε την παραίτηση του από πρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του το λόγο έχει ο Δημήτρης Παλιόπορτας για να δρομολογήσει τις εξελίξεις:
Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την απίστευτη πορεία που είχε η ομάδα μας την χρονιά που τελείωσε και μας έκανε υπερήφανους και έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει για το θαύμα της Σύρου.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους προπονητές και πάνω απ’ όλα τους παίκτες γιατί αυτοί μας έφεραν στους τελικούς των play off και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Επίσης να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων γιατί χωρίς την υλική και ηθική συμπαράστασή τους, τίποτε από αυτά που πετύχαμε δεν θα ήταν εφικτά. Επίσης όλους τους χορηγούς μας, από τον πιο μεγάλο έως τον πιο μικρό, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η ομάδα, αλλά δεν ξεχνώ και τον απλό φίλαθλο που με το διαρκείας του και με το απλό εισιτήριό του στάθηκε κοντά στην ομάδα και ιδίως στους τελικούς του Πρωταθλήματος, που έκανε όλο το Eλληνικό Volley να υποκλιθεί στην ατμόσφαιρα και στο αθλητικό πνεύμα που δημιουργείται στο νησί της Σύρου.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το ταξίδι και το όνειρο που ζήσαμε όλοι μαζί.

Όμως λόγοι πάνω από τη θέλησή μου με ανάγκασαν στις 11.05.2016 να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΑ και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη.

Είμαι σίγουρος ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Παλιόπορτας, που τόσα πολλά του οφείλουμε σαν “Αθλητικός ‘Ομιλος ΦΟΙΝΙΚΑΣ Σύρου”, θα δρομολογήσει το καλύτερο στις επικείμενες εκλογές του Σωματείου και στη σύνθεση του νέου ΤΑΑ και η ομάδα μας θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να μεγαλουργεί στα σαλόνια της Volley League.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα παραμείνω ένα απλός στρατιώτης της ομάδας μας προσφέροντας στο μέτρο του δυνατού.

Με εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ