Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-05-2016 17:04

Επίσημα με Συνοδινό η Παναχαϊκή

Επισημοποιήθηκε τη συμφωνία της Παναχαϊκής με την Μανωλη Συνοδινό που για πρώτη φορά θα κάτσει στον πάγκο σαν πρώτος προπονητής ομάδας της Α1.

Ο Συνοδινός είχε βρεθεί βοηθός του Άρη Αγγελόπουλου στην στην παρθενική συμμετοχή της ΕΑΠ στην Κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού βόλεϊ, τη σεζόν 1999-2000 όταν και σταμάτησε την ενεργό δράση. Ακόμη ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί τη σεζόν 2014-2015 στον Ερμή στην Α2 Εθνική και πριν από σχεδόν μια 10ετία για ένα διάστημα στην Ολυμπιάδα.


«Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Πατρινό προπονητή Μανώλη Συνοδινό για τη αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Συνεργάτης του Μανώλη Συνοδινού παραμένει ο Πατρινός Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος συνεχίζει για 4η χρονιά στο πάγκο της Παναχαϊκής.
Ο Μανώλης Συνοδινός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της διοίκησης και συμφώνησε σε όλα παρουσία του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Παπασταθόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μανώλης Συνοδινός, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Παναχαϊκή, αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε καθώς υπογράφω το 1ο μου επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η Παναχαϊκή και χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Γνωρίζω το Νίκο Ρουμελιώτη πολλά χρόνια και τη φιλοσοφία που έχει στο βόλεϊ και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αυτό που προέχει είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ σε όλες τις θέσεις και στη συνέχεια θα μιλήσουμε αναλυτικότερα για τους στόχους της νέας περιόδου».
Ο βοηθός προπονητή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή και σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, θέλουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ σε ορισμένες θέσεις όμως από εκεί και πέρα στόχος μας τη νέα περίοδο είναι να δείξουμε κάτι παραπάνω σε σχέση με τη φετινή σεζόν. Θέλω να καλωσορίσω από την πλευρά μου τον Μανόλη Συνοδινό και θα τον βοηθήσω όσο μπορώ ενόψει της νέας χρονιάς».

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Κ. Παπσταθόπουλος, Π. Παπαδόπουλος, Μ. Συνοδινός και Ν. Ρουμελιώτης.

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link petros-depeche Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 13:55 posted by petros-depeche

    Φιλε βοχα θα σε παροτρυνα να ασχολεισαι εποικοδομητικά μονο με την ομαδα σου.
    Αλήθεια τι σε ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι;;;;;

  • Comment Link ΒΟΧΑ Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 19:44 posted by ΒΟΧΑ

    Καλά ρε σεις στη Πάτρα τι κάνετε;Τον βοηθό που είχε ο Αγγελόπουλος τον προηγούμενο αιώνα (1999) πήρατε για προπονητή; Τον πήρατε, ΟΚ προστατέψε τον όμως. Μη κάνει δηλώσεις για προσθήκες και στόχους. Αυτά θα τα κάνει ο Νίκος. Μάλλον δεν τον γνωρίζει. Όσο για τον βοηθό του, θα είναι κάθε χρόνος χαρούμενος που θα συνεχίζει στην ομάδα, αρκεί να μη ζητάει τα λεφτά του.Παναγιώτη να ξέρεις τους στόχους τους βάζει ο πρόεδρος..... Καλή επιτυχία παιδιά. Σας περιμένουμε στο Βραχάτι.

  • Comment Link pgeole Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 04:32 posted by pgeole

    Επιτέλους μετά από επτά μήνες αναμονής και επίσημα προπονητής της ομάδας μας. Μανώλη, όταν αναφέρεις ότι γνωρίζεις τη φιλοσοφία του Νίκου για το Βόλεϊ τι εννοείς;
    Μήπως ότι άλλα τάζουμε και άλλα κάνουμε π.χ. στις οικονομικές υποχρεώσεις προς αθλητές και προπονητές;
    Μήπως ότι κονομήσουμε από το Βόλεϊ και καμία αρπαχτεί από κανέναν αγώνα που παίζεται στο στοίχημα;
    Πάντως ελπίζουμε να είσαι πιο τυχερός σαν προπονητής την επόμενη χρονιά στην Α1 και όχι όπως πριν 10 χρόνια με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην ίδια κατηγορία. Να κερδίσεις δηλαδή και κανένα σετ.