1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-09-2015 15:23

Ρουμελιώτης: «Πεντακάθαρο σωματείο ακόμη κι αν υποβιβαστούμε» (video)

Ιδιαίτερη βάση στην απόφαση της Παναχαϊκής να μην έχει ξένους στο ρόστερ της, προκειμένου να μη ξεφύγει από το μπάτζετ της, έδωσε ο Νίκος Ρουμελιώτης που βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος, θα είναι προτιμότερο η ομάδα του να πέσει ξανά κατηγορία, παρά να χρωστά σε παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στην διοργάνωση του ομίλου του Λιγκ Καπ στην Πάτρα. 
«Η επιστροφή αυτή στηρίχθηκε στην αγάπη και την υπομονή. Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε δείξει πραγματική αγάπη στο βόλεϊ και ειδικά της Πάτρας. Περάσαμε δύσκολα για ένα χρόνο. Για εμένα, η ομάδα δεν έπρεπε να πέσει στην Α2. Δυστυχώς λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών βρεθήκαμε να παίζουμε ξανά στην δεύτερη κατηγορία. Τα καταφέραμε και είμαστε ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Οι ομάδες είναι καλές και πήραν ξένους παίκτες. Εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα, δεν τάζουμε λεφτά που δεν έχουμε. Εγώ δεν μπορώ να τάζω χρήματα σε παίκτες που θα είναι δίπλα στον πάγκο, τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο και να οφείλουμε χρήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και για αυτό το λόγο δεν πάρθηκαν ξένοι παίκτες και ούτε πρόκειται να πάρουμε, μέχρι να δούμε πώς θα πάει ο πρώτος γύρος. Έχουμε αυτή τη φιλοσοφία και θα την κρατήσουμε. Θέλουμε να είναι οικονομικά πεντακάθαρο το σωματείο ακόμη και με το κόστος να ξαναπέσει η ομάδα. Γίνεται από τα παιδιά από την Πάτρα και τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου και εφέτος θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

Η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσει τον όμιλο του Λιγκ Καπ που θα αποτελείται από την ίδια, τον Φοίνικα Σύρου, την Κηφισιά και τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Ρουμελιώτης δήλωσε για αυτό:

«Μπορεί να μην έχουμε πάρει ξένους παίκτες και να μην έχουμε φέρει κορυφαίους αθλητές, αλλά στη διοργάνωση και την οργάνωση θέλουμε να είμαστε μεγάλο σωματείο. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να παίρνουμε μεγάλες διοργανώσεις στην Πάτρα. Θα είναι μία μεγάλη γιορτή για εμάς και γιατί όχι και την πρόκριση».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ