1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
31-08-2015 21:45

Παρουσία Αλεξίου, χωρίς Κότσι, Ζούπα η «πρώτη» της ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς και...μέχρι να πέσει το φως του ηλίου ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΚ νωρίτερα το απόγευμα (31/08) στο Ζηρίνειο ενόψει της νέας σεζόν που την βρίσκει στην Α2 Εθνική κατηγορία και τον Β' Όμιλο.

Η επίσημη «πρώτη» έγινε χωρίς τους Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη οι οποίοι την Κυριακή (31/08) κατέκτησαν το χρυσό στο Βαλκανικό τουρνουά κι ετοιμάζονται για το προολυμπιακό τουρνουά του Continental. Οι παίκτες της «Ένωσης» είχαν δώσει το ραντεβού τους με τον Νίκο Μπουτσουρη και την Πόλα Κίτσου στις 18.30 κι ένα τέταρτο αργότερα ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς. Αφού τους καλωσόρισε ο νέος τους προπονητής, ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στα σαλόνια της Volleyleague, ενώ οι αθλητές έδειξαν έτοιμοι να καταφέρουν αυτή την πρόκληση. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Μπουτσουρή, ο οποίος μετά την Αργυρούπολη και τα Χανιά ετοιμάζεται να διεκδικήσει την άνοδο και με την ΑΕΚ. 

Λίγο αργότερα στο Ζηρίνειο βρέθηκε ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος επίσης καλωσόρισε τους παίκτες, ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά κι έθεσε τον στόχο της ομάδας. 

Στην ΑΕΚ δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για τον κεντρικό, που αν δεν αλλάξει κάτι, δεν θα είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης, συνεπώς ψάχνουν για κάποιον που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα και θα τους βάλει από την αρχή στη διεκδίκηση της ανόδου. Ακόμη εκκρεμεί η θέση του Β' προπονητή.

Το ρόστερ:

Άγγελος Kαρακίτσος (πασαδόρος από Πανιώνιο)
Κώστας Δημητούλης (πασαδόρος από τον ΠΓΣ)
Γιάννης Αχιλλεόπουλος (λίμπερο από Πανερυθραϊκό)
Γιάννης Αλεξόπουλος (ακραίος από Κύζικο Νέας Περάμου)
Γιάννης Μαντέκας (αρχηγός και ακραίος από τον ΑΟ Κηφισιάς)
Γιώργος Κοτσιλιάνος (ακραίος από τον ΟΠΕΡ)
Γιώργος Μιχαλόπουλος (ακραίος ανανέωσε)
Νίκος Ζουπάνης (διαγώνιος από τον ΟΠΕΡ)
Κώστας Καρανικολάου (κεντρικός από την Κύζικο Νέας Περάμου)
Νίκος Μελλές (κεντρικός από την Κύζικο Νέας Περάμου)
Ανδριανός Τριπολιτσιώτης (κεντρικός από τον ΠΓΣ)
Χριστόφορος Χριστοφίδης (κεντρικός ανανέωσε)
Χρήστος Ρούσσος (λίμπερο από την Δραπετσώνα)

 

Σχετικά άρθρα

  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.
  • Πρωτιά για ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βέροιας
    Την πρώτη θέση στο 1ο διεθνές τουρνουά της Βέροιας, κατέκτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος στον τελικό επικράτησε του γηπεδουχου Φίλιππου Βέροιας με 3-0 (25-12, 27-25, 25-23), με κορυφαίους για άλλη μια φορά του Άμπο με17 και Ιλίνιχ με 13.
  • Σάμπα στην Καρδίτσα με τον Βραζιλιάνο Μπρένο Σίλβα
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου (1μ98) Βραζιλιάνου διαγώνιου, Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα, ενόψει της ενίσχυσης του για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
  • Στις 30 Ιουλίου κληρώνει για όλα τα πρωταθλήματα
    Την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 14.00 στα γραφεία της, η ΕΟΠΕ, ανακοίνωσε οτι θα γίνει η κλήρωση ολων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει.
  • Επιστροφή Νίκου Παλέντζα στον Άρη για άνοδο στη Volleyleague
    Σούπερ μεταγραφή για τον Άρη, ο οποίος απέκτησε τον 28 χρονο (2μ02) διεθνή διαγώνιο, Νίκο Παλέντζα ,η προσθήκη του οποίου μετατρέπει τον Άρη μεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Volleyleague ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ