1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-08-2015 14:49

Ο Σαρικεΐσογλου επιστρέφει στη Παναχαϊκή

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου επιστρέφει στην Παναχαϊκή για να την ενισχύει ξανά στην Volleyleague. Ο έμπειρος ακραίος είχε είναι γεννημένος στις 28/4/83 και είναι γνώριμους στους Πατρινούς φιλάθλους καθώς έχει φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής για έξι μήνες την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Τότε δεν κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία κάτι που θέλει να κάνει τη νέα σεζόν. 

 

 

Επίσης έχει φορέσει την φανέλα των Αρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαικου, Α.Ο. Κηφισιάς, Επικούρου Πολίχνης και της Ρουμάνικης Ζαλαου.

Ο Μιχάλης Σαρικεισογλου μετά την συμφωνία του με την Παναχαϊκή, δήλωσε : «Μετά από 6 μήνες αγωνιστικής παρουσίας στην Παναχαϊκή, οι αναμνήσεις μου ήταν πολύ ευχάριστες και μπορεί η ομάδα να μην κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία όμως είχα περάσει πολύ καλά στο σύλλογο και δεν το σκέφτηκα πολύ όταν μου έγινε πρόταση.

Φέτος ελπίζω να μην γίνουν τα ίδια λάθη και όλοι μαζί να δουλέψουμε για να μπορέσει η Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της με πρώτο από όλα την παραμονή στην κατηγορία και μετά βλέπουμε. Φυσικά για να τα πετύχουμε όλα αυτά πέρα από την δική μας προσπάθεια, θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας που αποτελεί το μεγάλο μας όπλο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ