1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-07-2015 17:11

Παναχαϊκή: «Ανήθικες κινήσεις»

Με ανακοίνωσή της, η Παναχαϊκή καταγγέλει άλλες ομάδες για κινήσεις σε αθλητές που έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί με τους Πατρινούς.

 


«Στα πλαίσια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου 2015-16, η Παναχαϊκή πετοσφαίριση 2013 και με βάση τις όσες μεταγραφικές κινήσεις και συμφωνίες έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής, νιώθει την υποχρέωση να πληροφορήσει το φίλαθλο κοινό και τον αθλητικό κόσμο για παρασκηνιακές κινήσεις και προτάσεις σε αθλητές που ανήκουν ή έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί επισήμως να ανήκουν στο σωματείο μας, από ανταγωνιστικά σωματεία.

Οι εν λόγω κινήσεις θεωρούνται τουλάχιστον αήθεις και ανήθικες, προκαλούν την αποστροφή μας και δεν συνάδουν με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε το οποίο πρεσβεύει το σωματείο μας.

Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε».

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 11:22 posted by ναυαρχος

    μακαρι να αποπροσανατολιστουν θα απολαυσουμε για αλλη μια φορα live σοου τους

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 19:56 posted by pamvo fan

    ξαναλεω επειδή επεσε λογοκρισια παλι.

    θα είναι μεγαλο ,λαθος από την πλευρα των ανθρωπων της ΠΓΕ στο παιχνιδι με τον παμβοχαικο στην πατρα να ασχοληθουν με τον προπονητη του παμβοχαικου(χριστοπουλος λεγεται)θα ηττηθουν σιγουρα ,γιατι πολύ απλα θα αποπροσανατολιστουν οι παικτες της.

    εγω για το καλο του παμβοχαικου το θελω να γινει για να κερδίσουμε.

  • Comment Link pao 13 Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 19:11 posted by pao 13

    φιλε παμβο φαν τα παιδια χανουν λαδια μην τους δινεις σημασια , στην λαμογια ειναι μανουλες τα ιδια δεν εκαναν περυσι με το ντονα του εβαζαν λογια να μην δεχτει το διακανονισμο που του προτεινε ο παναθηναικος πιστευοντας οτι θα παρουν τη θεση του στο πρωταθλημα

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 10:41 posted by ναυαρχος

    φιλε παμβο φαν καθεσαι και ασχολεισαι με τους ρουμελιωτηδες δεν αξιζει, αυτοι μονο το κουβανο δεν εχουν κλεισει τι βγαζουν ανακοινωσεις και λενε οτι εσεις εχετε βαλει στο ματι παικτες που θελουν και ιδιοι

  • Comment Link pamvo fan Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 15:28 posted by pamvo fan

    επειδή ,στο βολλευ νιους αναφέρεται περι αλλων ομαδων ,αλλα σε άλλο βολλευικο σαιτ αναφέρεται περι γειτονικων σωματειων (προφανως παμβοχαικος)ποιο άλλο σωματειο είναι γειτονικο στην παναχαικη αραγε???????

    καλο θα ηταν οι φιλοι πατρινοι της παναχαικης να το ξεκαθαρισουν και να μην αιωρείται ετσι ,εννοείται με ονόματα.

    επισης προβλεπω ,ότι λογω του προηγουμενου κακου μεταξυ των δυο ομαδων ,από το προσφατο αλλα και παλαιοτερο παρελθον ,συν το γεγονος ότι φετος προπονητης του παμβοχαικου θα είναι ο χριστοπουλος (γνωστη η κοντρα του με τους ρουμελιωταιους)θα εχουμε πολλη ενταση στα μεταξυ μας παιχνίδια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ