1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-06-2015 11:34

Ο Αγγελόπουλος επέστρεψε στην ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Όπως αναμενόταν η διοίκηση της ΕΑΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άρη Αγγελόπουλου για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής ήταν ο άνθρωπος που μαζί με την "χρυσή φουρνιά" των αθλητών ανέβασαν την ΕΑΠ στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ πριν από μερικά χρόνια.  Η ΕΑΠ πλέον είναι στην Α2 και θα επιδιώξει να επιστρέψει στη Volleyleague.

Η ανακοίνωση


Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Άρη Αγγελόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επιλογή αυτή αποτελεί συνέχεια στην Αναγέννηση της ομάδας μας που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, η οποία στηρίζεται στα δικά της παιδιά και τους αξίζει να οδηγήσουν την Ε.Α.Π. ξανά στην κορυφή.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας είναι από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία της Α2 και στις επιμέρους συζητήσεις μας, έδειξε ότι μοιράζεται τους ίδιους στόχους που έχουμε και εμείς για την ομάδα.

Του ευχόμαστε σκληρή δουλειά και καλή επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Διαβάστηκε 1438 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ