Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-06-2015 14:50

Τέλος ο Γεράνιος από την ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Χωρίζουν οι δρόμοι της ΕΑΠ με τον Αντώνη Γεράνιο παρά την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α2. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητής και τόνισε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή.
«Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή βόλεϊ κ. Γεράνιο Αντώνη. Αισθάνεται δε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά, για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξε στη μέχρι τώρα συνεργασία μας, για τη δουλεία που έκανε στην ανδρική ομάδα και στις υποδομές την επίτευξη των στόχων της, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο.

Τέλος του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Από σήμερα η διοίκηση, προχώρα στην αναζήτηση έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας».
Διαβάστηκε 3019 φορές

6 σχόλια

  • Comment Link ΚΕΦΑΛΑΣ Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 23:05 posted by ΚΕΦΑΛΑΣ

    Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....

  • Comment Link ΕΑΠΤΖΗΣ Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 23:25 posted by ΕΑΠΤΖΗΣ

    ΚΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΦΙΛΕ ΕΑΠΙΤΗ

  • Comment Link ΕΑΠιτης Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 06:41 posted by ΕΑΠιτης

    Πριν τρία χρόνια η Ε.Α.Π. υποβιβάζονταν από την Α1με τεράστια χρέη και χωρίς παίκτες. Τότε βρέθηκε ο Αντώνης Γεράνιος να αναλάβει το μεγάλο στοίχημα, να εμπιστευτεί αμούστακα παιδιά από τις ακαδημίες της και να κατεβάσει την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.
    Η επιλογή του δικαιώθηκε.
    Η Ε.Α.Π. σώθηκε τερματίζοντας τέταρτη, διαψεύδοντας τις τότε εκτιμήσεις που υπήρχαν στα στέκια του Βόλεϊ.
    Με τα παιδιά αυτά ο προπονητής άνοιξε το δρόμο των επιτυχιών, κατακτώντας χρόνο με το χρόνο όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π., πολλές φορές χωρίς να χάνει και σετ, θέτοντας τις μελλοντικές βάσεις της Ε.Α.Π. για επαναφορά ξανά στο προσκήνιο του Ελληνικού Βόλεϊ.
    Συμμετείχε στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, με την πρόσφατη κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Παίδων που πραγματοποιήθηκε στη Θήβα.
    Πολύ πιστέψαμε ότι και μετά την άνοδο στην Α2 της ανδρικής ομάδας, θα υπήρχε συνέχεια στη συνεργασία.
    Διαψευστήκαμε.
    Δεν γνωρίζουμε ο παρασκήνιο που υπήρξε και τη οδήγησε το Δ.Σ. να μην προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας.
    Όλοι εμείς οι παλαιοί ΕΑΠίτες πάντως, χαιρόμασταν που βλέπαμε τα Δικά μας παιδιά, να τιμούν τη φανέλα της Ε.Α.Π. ανιδιοτελώς, να χαίρονται για τις επιτυχίες και τη χαρά που μας έδιναν.
    Το σίγουρο είναι ότι το όνειρο παραμένει όνειρο. Πολλές φορές ξυπνάμε απότομα, χωρίς να δούμε τελικά εάν καταλήξει σε ένα ευχάριστο όνειρο ή εφιάλτη.
    Ελπίζω η επιλογή του Δ.Σ., να μην οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική εξέλιξη που ταλανίζει χρόνια τώρα την όποια λειτουργία στον τόπο μας.
    Πάντως κανείς δεν μπορεί να διαγράψει από τη συνείδηση όλων μας, την πετυχημένη συμβολή και πορεία του Αντωνή Γεράνιου στο Βόλεϊ της Ε.Α.Π.
    «Φεύγει» στο αποκορύφωμα των επιτυχιών της που πολύ ζήλεψαν και θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί.
    Ας ελπίσουμε να βρεθούμε ένα βήμα μπροστά και όχι στα πέτρινα χρόνια.

  • Comment Link anonimos Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 06:24 posted by anonimos

    Όπως φαίνεται θα γυρίσει ο κωλοτούμπας!ντροπή μόνο. κρίμα γιατί με αυτήν την κατάληξη θα διαλυθεί η ομάδα- παρέα που δημιουργήθηκε αυτήν την τριετία.

  • Comment Link αληθεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 00:04 posted by αληθεια

    η ιστορια επαναλαμβανεται...απλα ντροπη