Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2015 11:49

Η ΕΑΠ πάλι ψηλά με δικά της παιδιά

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η επιστροφή της ΕΑΠ μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ, που ακολούθως μετονομάστηκε σε Β' Εθνική, αλλά και δημιουργίας είναι γεγονός. Το Σάββατο στον πρώτο και τελευταίο τελικό των πλέι-οφ νίκησε 3-1 σετ στην Καλαμάτα τον Ακρίτα και με 3-0 νίκες πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική. Μια χρονιά ονειρεμένη για την νέα ΕΑΠ, που ακόμη παρά τον τίτλο στην Β' Εθνική και την άνοδο δεν έχει κλείσει! Γιατί η συγκεκριμένη «χρυσή» φουρνιά της ΕΑΠ, εκτός από το πρωτάθλημα ανδρών της Β' Εθνικής, έφτασε με βάση παίδες σε ηλικία στο φάιναλ-4 του Πανελλήνιου εφηβικού πρωταθλήματος και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΠ στο παιδικό πρωτάθλημα έχοντας μεγάλες προσδοκίες για το Πανελλήνιο.

Στην πρώτη ομάδα της ΕΑΠ, στην εφηβική και στην ομάδα παίδων αγωνίζονται οι Γιώργος Κανελλόπουλος, Μίλτος Τσαρκάτογλου, Λευτέρης Δρακόπουλος, Κώστας Μακρυγιάννης, Βάιος Γεωργιόπουλος, Βασίλης Καραγιώργος, Ανδρέας Κάββουρας. Αυτοί οι 7 μαζί με τον Φραντζέσκο Γιαννούτσο είναι μέλη του Κλιμακίου των «μικρών» Εθνικών ομάδων και μάλιστα Κανελλόπουλος και Τσαρκάτογλου συμμετείχαν με το Εθνικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων.

Αρχηγός της ΕΑΠ είναι ο 21χρονος Ανδρέας Σαρακίνης, γιος του αείμνηστου πολίστα του ΝΟΠ, Νότη Σαρακίνη. Βασικός λίμπερο ο 24χρονος Γιώργος Σύρος, αναπληρωματικός πασαδόρος ο 21χρονος Γιάννης Γεράνιος και στην ομάδα ανήκει και ο 18χρονος Οδυσσέας Δρίβας, που είναι ο 3ος κεντρικός στους εφήβους.

Ο μοναδικός μεγάλος σε ηλικία παίκτης της ΕΑΠ, είναι ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης (15 Φεβρουαρίου 1977), που επέστρεψε φέτος για να την βοηθήσει με την εμπειρία του, αλλά και για να κλείσει την καριέρα του (ίσως να αγωνιστεί και του χρόνου στην Α2 Εθνική) στην ομάδα, που του πρόσφερε και της πρόσφερε πολλά.

Προπονητής της ΕΑΠ, είναι ο Αντώνης Γεράνιος, ο οποίος επίσης είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα της. Για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης του Γιώργου Χριστόπουλου στην Α1 Εθνική και όταν του προτάθηκε σε μια δύσκολη περίοδο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είπε αβίαστα το «ναι».

Η «χρυσή» φουρνιά της ΕΑΠ, τα «δικά της» παιδιά που βγήκαν όλα από τα σπλάχνα της, έχει προοπτική 10ετίας. Το θέμα είναι αυτή τη φουρνιά να την στηρίξουν για να δημιουργηθεί η προοπτική η ΕΑΠ που επιστρέφει στο προσκήνιο να επιστρέψει με υγεία εκεί που πραγματικά ανήκει! Και η ΕΑΠ δεν ανήκει στην Β' ή στην Α2 Εθνική, αλλά στην Α1!

pelop.gr

Διαβάστηκε 2036 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link Γιαννης Μπασουκας Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 11:28 posted by Γιαννης Μπασουκας

    Μακαρι να ξαναφτασει εκει που της αρμοζει! Στην Α1! Υγιης οικονομικα, με δικα της παιδια και οχι ασκοπες κ οικονομικα ασυμφορες μεταγραφες ξενων, αμφιβολου αξιας, δηθεν για να λεμε οτι κατι γινεται! Γιατι τα αποτελεσματα τα ειδαμε ολοι!

  • Comment Link ΕΑΠιτης στην πλατεία ΝΟΡΜΑΝ Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 10:58 posted by ΕΑΠιτης στην πλατεία ΝΟΡΜΑΝ

    Η ανοδική πορεία της Ε.Α.Π. μετά την κατάρευση και τον υποβιβασμό στην τοπική κατηγορία.

    Η ΕΑΠ κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα παμπαίδων στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΠ. Στο φάιναλ-4 που έγινε στο Βραχάτι νίκησε την Παρασκευή 3-0 σετ (25-15, 25-22. 25-17) τον Σπαρτιατικό και το Σάββατο με 3-0 σετ (25-19, 28-26, 25-12) τον γηπεδούχο Παμβοχαϊκό.
    Προπονητής στην ΕΑΠ είναι ο Αντώνης Γεράνιος και χρησιμοποίησε τους
    Κώστα Μακρυγιάννη, Αλέξη Σγούρα, Κώστα Βασιλόγιαννη, Βάιο Γεωργιόπουλο, Νίκο Πρόδρομο, Σωτήρη Φερτάκη, Βασίλη Καραγιώργο, Ανδρέα Κάβουρα, Γιώργο Κανελλόπουλο, Νίκο Λάτση, Μίλτο Τσαρκατόγλου.