Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2015 02:46

Ροντέο το ΕΑΠ - Ακρίτας, καταγγελία των καταλαματιανών και αποβολές Ρουμελιώτη, Μητρόπουλου

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ΕΣΕΠ ανδρών μεταξύ της ΕΑ Πατρών και του Ακρίτα Καλαμάτας που έγινε απόψε στην Πάτρα και ολοκληρώθηκε με νίκη των γηπεδουχων 3-2 σετ.

Κατ΄αρχήν η ΕΑ Πατρών είχε νικήσει με 3-2 σετ και στην Καλαμάτα κι έτσι προηγείται στις νίκες με 2-0. Έχει πλεονέκτημα στα πλέι οφ όπου ο τίτλος και η άνοδος στην Α2 θα κριθεί στις 3 νίκες. Η ΕΑΠ προηγείται επίσης του Ακρίτα με 2 βαθμούς στη βαθμολογία. Η ΕΑΠ έχει δύσκολο πέρασμα και από το Αίγιο για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Το αποψινό ντέρμπι στιγματίστηκε από ένταση και διαπληκτισμούς. Οι καλαματιανοί υποστηρίζουν πως οι οπαδοί της ΕΑΠ τους έβριζαν και τους έφτυναν από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ μετά το τέλος του 2ου σετ όταν ο Ακρίτας ισοφάρισε σε 1-1 σετ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ένα σιφώνι, χωρίς να γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές Μπακλέση, Σπυρόπουλο.

Οι διαιτητές ζήτησαν αστυνομική δύναμη για να ολοκληρωθεί ο αγώνας και όταν έφτασαν μοτοσυκλετιστές της ομάδας Δίας ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι.

Στο τέλος του 4ου σετ όταν και η ΕΑΠ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 σετ (η ΕΑΠ πήρε το 1ο και το 4ο σετ και ο Ακρίτας το 2ο και το 3ο σετ) παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν. Οι φιλοξενούμενοι κατηγορούν ως υποκινητή των επεισοδίων τον κεντρικό της ΕΑΠ Παναγιώτη Ρουμελιώτη στον οποίο επίσης χρεώνουν ότι προκαλούσε με τη συμπεριφορά του και έβριζε τους παίκτες του Ακρίτα. Από τον Ρουμελιώτη ζήτησε το λόγο ο αρχηγός και ακραίος της ομάδας του Ακρίτα Μιχάλης Μητρόπουλος και ο διαιτητής τους απέβαλε και τους δύο από τον αγώνα, δηλαδή, από το 5ο σετ το οποίο τελικά νίκησε εύκολα η ΕΑΠ.

«Είναι καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος τα όσα έγιναν απόψε. Μας έβριζαν, μας έφτυναν και οι διαιτητές δεν έκαναν ούτε συστάσεις. Εμένα μου έβριζαν εν χορώ τη μητέρα μου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και οι διαιτητές δεν έκαναν τίποτα. Επεσε σιφόνι στο γήπεδο και οι διαιτητές αλλά και ο παρατηρητής δεν έκαναν τίποτα», είπε στο volleynews.gr ο Μιχάλης Μητρόπουλος.

Με τη σειρά τους, όμως, οι πατρινοί υποστηρίζουν πως ο Μητρόπουλος (εκτός από ακραίος είναι και προπονητής ου Ακρίτα μαζί με τον Κώστα Κουτράκη) έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της ΕΑΠ.

Το εντυπωσιακό είναι πως όλο το 5ο σετ το είδαν μαζί από την κερκίδα ο Ρουμελιώτης με τον Μητρόπουλο συζητώντας τα τεκτενόμενα χωρίς να συμβεί άλλο επεισόδιο.

Πάντως, εκπρόσωποι του Ακρίτα υποστηρίζουν πως μετά την επιστροφή τους στην Καλαμάτα θα εκδόσουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας που θα καταγγέλουν τους διαιτητες και τον παρατηρητή, ενώ θα στείλουν το βίντεο του αγώνα στην ΕΣΠΕΠ αλλά και στην ΕΟΠΕ ζητώντας την επανάληψη του αγώνα.
 

10 σχόλια

  • Comment Link αντωνιου νικος Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 18:12 posted by αντωνιου νικος

    φιλε μου δεν θα προκαλεσεις.γιατι να μας προκαλεσεις τι σου καναμε???μηπως και ο εφορος του ολυμπιονικη στο μπασκετ που εβρισε τον προπονητη μας σκροπολιθα(αν τον ξερεις)στην αρχαια ολυμπια επαθε τιποτα??απλα δεν ηρθε στην πατρα...ο προπονητης ομως ηρθε!!!!!ρωτα τον.

  • Comment Link ΠΑΤΡΙΝΟΣ Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 22:09 posted by ΠΑΤΡΙΝΟΣ

    Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη Ταφή Σου, προσφέρουσι Χριστέ μου.
    Καθελών του ξύλου, ο Αριμαθείας, εν τάφω Σε κηδεύει.
    Μυροφόροι ήλθον, μύρα σοι, Χριστέ μου, κομίζουσαι προφρόνως.
    Δεύρο πάσα κτίσις, ύμνους εξοδίους, προσοίωμεν τω Κτίστη.
    Ούς έθρεψε το μάννα, εκίνησαν την πτέρναν, κατά του ευεργέτου.
    Ιωσήφ κηδεύει, συν τω Νικοδήμω, νεκροπρεπώς τον Κτίστην.

    Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος;
    Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω;
    Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι.
    Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον.
    Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους.
    Το αφιερώνω σε ολους εσας που νομιζεται οτι το βολλευ μπορει να ζησει με τα ψεματα. Κρατηθείτε μακρυα εσεις που νομιζετε οτι ειστε ζωντανοι αθλητικα αλλα στην ουσια ειστε πεθαμενοι. Τοπος στα νιατα......

  • Comment Link ΕΣΠΕΠ for ever Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 16:11 posted by ΕΣΠΕΠ for ever

    Γιατί κύριε Αντωνίου; Θα μας δειρετε σαν αγνος χούλιγκαν αν σας προκαλέσουμε;;;;

  • Comment Link νικος αντωνιου Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 10:46 posted by νικος αντωνιου

    μαθετε οτι κανεις δεν παιζει με την ιστορια της ΕΑΠ.οτι ξερατε τα προηγουμενα χρονια ειναι παρελθον.η εαπ πια ειναι ενα τιμιο υγειες σωματειο που δεν εχει αναγκη απο προπονητες manager και μιζαδορους.ετσι ο κοσμος της που ειναι δικος της και μεγαλος την αγκαλιαζει στο μπασκετ στο βολλευ στην πυγμαχια και στο σκακι.δεν προκαλουμε κανεναν.μην κανετε το λαθος και μας προκαλεσετε οπως εκαναν καποιοι εξυπνοι το σαββατο.

  • Comment Link Αυτόπτης μάρτυς Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 21:22 posted by Αυτόπτης μάρτυς

    Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη... Το Σάββατο στην Πάτρα στο γήπεδο της Ε.Α.Π έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δυό γενιές του Πελοπονησιακού βόλεϊ. Κέρδισαν τα νιάτα της Ε.Α.Π 3-2. Για όσους μπορουν να καταλάβουν διαβάζοντας το αποτέλεσμα βλέπουν ότι ο Ακρίτας κέρδισε το 2ο και το 3ο σετ με 27-25 και 25-23. Αν οι διαιτητές βοηθούσαν τους γηπεδούχους το παιχνίδι θα είχε λήξει 3-0. Τα σετ η Ε.Α.Π τα κέρδισε με μεγάλες διαφορές. Αρα 1ον δεν αδικήθηκε κανείς. Και 2ον δεν απειλήθηκε κανείς μα κανείς από την αποστολή του Ακρίτα . Κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ λιγοστών φιλάθλων των γηπεδούχων με τον Νο 16 της Καλαμάτας ο οποίος και τα προκάλεσε όλα αυτά με χειρονομίες δεν συνιστούν κλίμα τρομοκρατίας. Δυστυχώς οι έμπειροι αθλητές του Ακρίτα δεν μπορουν να χωνλεψουν ότι οι πιτσιρικάδες της Ε.Α.Π τους κέρδισαν και δεύτερη φορά πάλι με ανατροπή. Για αυτό ψυχραιμία και περαστικά!!!!!