1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-02-2015 15:12

Κοπή πίτας με βραβεύσεις και παιχνίδια για την ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η Ένωση Αθλοπαιδιών Πάτρας στην οποία προσκαλεί φίλους, γονείς και αθλητές της ομάδας από όλα τα τμήματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Π. σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο (Φαβιέρου & Ηπείρου 8).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η βράβευση παλαιών παραγόντων του αθλητισμού για την προσφορά τους, καθώς αθλητών και ομάδων του συλλόγου μας που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης Μπάσκετ με αμαξίδιο, από την τοπική ομάδα Μπάσκετ Ήφαιστος, που συμμετέχει στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δίνοντας τη δυνατότητα σ' όλους μας, να γνωρίσουμε τους ήρωες της ζωής που μας αποδεικνύουν ότι τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν αποτελούν τροχοπέδη στα όνειρα και τους στόχους τους.

Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση της Μασκότ της ομάδας μας τον Ορφέα, ο Αυτοκρατορικός Πιγκουΐνος ο οποίος θα παίξει με τους μικρούς αθλητές μας και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Παρακαλούνται οι αθλητές των ακαδημιών μας να προσέλθουν στις 11:30 στο κλειστό με τα αθλητικά ρούχα της ομάδα μας, ώστε να παίξουν και να γνωρίσουν την Μασκότ μας.

Σας περιμένουμε όλους, μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Διαβάστηκε 952 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Κόβει πίτα η ΕΑΠ Η ΕΑΠ στην Α2 »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ