Εκτυπώστε τη σελίδα
06-08-2014 14:36

Στήριξε την νέα προσπάθεια της ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η διοίκηση της ΕΑΠ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως από της 11/8 θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης.
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι προχώρησε στην έκδοση Καρτών Οικονομικής  Ενίσχυσης, για τα τμήματα του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, με τιμή 20€ και 50€. 

Χορηγός των Καρτών είναι η εταιρεία CARGAZ Συστήματα Υγραεροκίνησης (Ακτή Δυμαίων 19 Πάτρα), την οποία ευχαριστούμε θερμά που και φέτος βρίσκεται διπλά μας και στηρίζει την Ε.Α.Π.

Καλούμε όλους τους φίλους της Ε.Α.Π. και όχι μόνο, να προμηθευτούν την Κάρτα Οικονομικής Ενίσχυσης, δίνοντας την πρώτη και βασική Οικονομική ώθηση στο σωματείο μας στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, καθώς και στο νέο Ξεκίνημα της.

Ο κάτοχος της κάρτας, θα ενημερώνεται και ηλεκτρονικά μέσο mail, για τις δραστηριότητες και τους αγώνες των τμημάτων μας.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται από 11/8/2014 στα:

- Στα Γραφεία του συλλόγου μας Φαβιέρου & Ηπείρου 8,

- Στο Cafe-Maizon Μαιζώνος 84,

- Στο libero cafe Μουρούζη 27, πλατεία Νόρμαν,

- Στο Piazza Έλληνος στρατιώτου 52,

- Στο παραδοσιακό καφενείο ΚΑΦΕ-ΚΑΦΕ Αγ. Σοφίας 87,

- Στο Φαρμακείο Γεράνιου Σταύρου Αχαϊκής Συμπολιτείας 29 Ζαβλάνι.

          Περιμένουμε εκτός της ανταπόκρισή σας και την έμπρακτη αγάπη για την Ε.Α.Π., και την παρουσία όλων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων της ομάδας μας, ώστε να την οδηγήσουμε σε Νέες Επιτυχίες.  
Διαβάστηκε 1045 φορές