1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2014 20:20

Φερνάντεζ: «Nα καταστρέψουμε τον Ολυμπιακό»

Με status της στο facebook, η Μαρίσα Φερνάντεζ δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πεισμωμένη, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα της αναφέρει: «Είμαι έτοιμη για αύριο (ήμουν από καιρό έτοιμη), θέλω να παίξω, έχω ανάγκη να παίξω. Αν θες να λέγεσαι νικητής, πρέπει να δουλεύεις, να σκέφτεσαι και να δείχνεις νικητής. Θα κοιμηθώ απόψε, ξέροντας ότι έδωσα όλη μου τη δύναμη, την ενέργεια και πολλή δουλειά για να είμαι έτοιμη για αυτή την αναμέτρηση. Σίγουρα θα κοιμηθώ καλά. Πάμε ΑΕΚ, μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας», ενώ έκλεισε με την επισήμανση «πάμε να καταστρέψουμε τον Ολυμπιακό», τονίζοντας πως αισθάνεται σούπερ !

2 σχόλια

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 08:04 posted by aekfan

    Για καραγκιοζιλικια στην εξεδρα πρωτη....να δουμε τι θα κανη μολις της βρωμιση και ο Ρουμελιωτης.Να δουμε τι θα κανη κι'αυτος οταν της στραβωση κατι στο παιχνιδι,και αρχισει να τα χωνη στις συμπαιχτριες της.Ομαδα με το κυρος της Αεκ επρεπε να την ειχε σουταρει με τα πρωτα δειγματα γραφης της.Αντε ξοανο που συμπεριφερεσαι απαξιωτικα στις συμπαιχτριες σου,λες και εισαι η Γκαμοβα.

  • Comment Link AEKVCfan Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 18:23 posted by AEKVCfan

    η έπαρση κι η αλαζονεία καλά κρατεί για άλλη μια φορά.. αν δεν αλλάξουμε μυαλά.....................

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ