1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 15:45

H... διπλή νίκη της ΕΑΠ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στην ΕΑΠ έχουν πανηγυρίζουν εις διπλούν γιατί ενημερώθηκαν για δύο «νίκες» εκτός αγωνιστικού χώρου.
 
Η πρώτη αφορά στην υπόθεση της ένστασης του Παμβοχαϊκού, τον οποίο είχε νικήσει η ΕΑΠ στον τελικό του φάιναλ-4 του εφηβικού πρωταθλήματος κατακτώντας τον τίτλο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η ΕΣΠΕΠ δεν έκανε δεκτή την ένσταση του Παμβοχαϊκού, αφού ενημέρωσε την ΕΟΠΕ ότι πρωταθλήτρια είναι η ΕΑΠ.

Η δεύτερη έχει να κάνει με δύο νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, τον Φραντζέσκο Γιαννούτσο και τον Οδυσσέα Δρίβα. Οι γονείς και των δύο είχαν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και ζητούσαν να τους επιτραπεί η μεταγραφή τους στην ΕΑΠ, χωρίς την συγκατάθεση του Σωματείου στο οποίο ανήκαν (Θησέας). Το ΑΣΕΑΔ έκανε αποδεκτό το αίτημα των δύο παικτών και είναι θέμα χρόνου η ΕΟΠΕ να τους εκδόσει δελτίο στην ΕΑΠ.

Πηγή: pelop.gr
Διαβάστηκε 4041 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 08:16 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    Η ΕΟΠΕ για άλλη μια φορά παρανομή, διότι η κάθε απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν αναφέρει καμία καταβολή σε μεταγραφή ανήλικου αθλητή. Άλλωστε στον κανονισμό μεταγραφών, ο οποίος δεν έχει εγκριθεί και από τη ΓΓΑ, αναφέρεται για αθλητές ενήληκες, σε ανδρικές ή γυναικείες ομάδες. Οι αθλητές που επιθυμούν να μεταγραφούν στην ΕΑΠ, είχαν ποτέ παίξει σε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας;
    Εάν όχι, τότε η οποιδήποτε καθυστέρηση έκδοσης των δελτίων είναι παράνομη και οφείλουν οι γονείς των αθλητών να προσφύγουν στον εισαγγελέα για να εκδόση εντολή προς την ΕΟΠΕ για άμεση εκδοσή των δελτιών.

  • Comment Link ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΙΒΑΣ Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 19:35 posted by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΙΒΑΣ

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΗΣΕΑΣ 4000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΕΑΔ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ. Κ.Δ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ