1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2017 18:24

Στην τελική ευθεία για το πρώτο σερβίς ο Απόλλων Σμύρνης

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον όμιλο «φωτιά» στον οποίο κληρώθηκε και επί της ουσίας είναι έτοιμος για την πρεμιέρα ενάντια στα Χανιά στις 4 Νοεμβρίου στο κλειστό της Ριζούπολης.



Ο νέος Απόλλων θα βασιστεί σε ένα σύνολο νεαρών αθλητών - παιδιών με πάρα πολύ ταλέντο έχοντας στόχο να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και συνάμα ανταγωνιστικό.

Η νεανική ενέργεια και το ταλέντο θα είναι, λοιπόν, τα εφόδια της «ελαφράς ταξιαρχίας» τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Η ομάδα των ανδρών με προπονητή τον πολύπειρο Τάσο Κουμπλή, βοηθό προπονητή τον Νίκο Κριτσοταλάκη και έφορο του τμήματος τον Δημήτρη Αθανασέκο αποτελείται από 12 νεαρούς παίκτες, έχοντας πραγματοποιήσει μία (σχεδόν) εκ βάθρων ανανέωση σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Τρείς παίκτες έμειναν μόνο από το περσινό ρόστερ και εννέα νέοι αποκτήθηκαν. Με φιλοδοξίες για καλή και σταθερή απόδοση στον όμιλο «φωτιά» της Α2 οι μπλε συμμετέχουν έχοντας αντιπάλους τον νεοφώτιστο από τη Σάμο ΑΣ Κέρκη και τις ομάδες των ΑΟ Παλλήνης, ΓΣ Πανιωνίου, ΑΣ Πανερυθραϊκού, ΟΦΗ, ΣΦΠ Χανίων, ΑΟ Καλαμάτας 80, ΑΕΠ Ολυμπιάδας (Πατρών) και ΑΣΠ Απόλλωνα (Πατρών).

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ παρουσιάζει το ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ για τη φετινή περίοδο:

Ο Παναγιώτης Δανιάς (Νο 6) στην ηλικία των 27 ετών, θα αγωνιστεί ως πασαδόρος και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας τη νέα περίοδο ενώ την προηγούμενη αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Ο Αλέξανδρος Σαμπάνης (Νο 7) με ύψος 2,04 σε ηλικία 25 ετών, διαγώνιος με θητεία στον ΠΑΟΚ και την περσινή περίοδο στον Πρωταθλητή Α2 ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠ είναι η αιχμή του δόρατος των μπλε.

Ο Νάσος Σαμαντάς (Νο10) στα 25 του χρόνια, κεντρικός με θητεία στον ΠΑΟ είναι ένας από τους παίκτες που παρέμειναν στον Απόλλωνα από την περασμένη περίοδο και αγωνίζεται ως κεντρικός μπλοκέρ αποτελώντας το «βαρύ πυροβολικό» των μπλε.

Ο Μάνος Φραγκιαδάκης (Νο 4) στα 23 του χρόνια, είναι ο δεύτερος που παρέμεινε στον Απόλλωνα και θα αγωνιστεί με νέο ρόλο στη θέση του κεντρικού μπλοκέρ.

Ο Κωνσταντίνος Καρράς (Νο 9) στην ηλικία των 18 ετών (γεννημένος το 1998) είναι ο τρίτος της παρέας που παρέμεινε στον Απόλλωνα και θα υπερασπιστεί τη θέση του λίμπερο.

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης (Νο 14) σε ηλικία μόλις 17 ετών (γεννημένος το 2000 !) έρχεται από το παιδικό του Ολυμπιακού σαν Πανελληνιονίκης και έχει όλα τα εφόδια για να αγωνιστεί ως ακραίος και να κάνει τη διαφορά.

Ο Τάσος Κουτσομύτης (Νο 1) στην ηλικία των 19 ετών (1998) ήρθε από το Κολλέγιο Αθηνών και θα αγωνιστεί ως ακραίος, με σκοπό να ταράξει τα νερά και να απασχολήσει τους σκάουτερς της Α’ Εθνικής και της VolleyLeague.

Ο Βαγγέλης Μελιγγιώτης (Νο 20) στα 18 του χρόνια (1999) ήρθε από το εφηβικό του Ολυμπιακού με περγαμηνές Πανελληνιονίκη Παίδων και θα αγωνιστεί ως πασαδόρος.

Ο Σπύρος Βελούδης (Νο 16) στα 20 του χρόνια (1997) είναι ένας ιδιαίτερα επικοινωνιακός νεαρός βολεϊμπολίστας με χιούμορ και ψυχή, που πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U 23 και θα υπερασπιστεί την άμυνα του Απόλλωνα από τη θέση του λίμπερο.

Ο Κωνσταντίνος Παύλου (Νο 11) στην ηλικία των 21 ετών (1996) έρχεται από τον Πανελλήνιο Γ.Σ, με απόσπαση από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ναύπακτο και θα αγωνιστεί ως ακραίος.

Ο Βασίλης Κατσακούλας (Νο 5) με ηλικία 29 ετών είναι ο γηραιότερος της παρέας και ερχόμενος από τον Ιωνικό ΝΦ θα αγωνιστεί ως ακραίος.

Ο Μιχάλης Ποντικίδης (Νο 12) στην ηλικία των 20 ετών έρχεται από την Νέα Πέραμο να συμπληρώσει το πάζλ και θα αγωνιστεί ως κεντρικός μπλοκέρ.

Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι οι 12 νεαροί παίκτες του, έχοντας πραγματοποιήσει την κατάλληλη προετοιμασία, ξεκινούν σε λίγες μέρες μια νέα προσπάθεια με στόχο να καταφέρουν να σηκώσουν το βάρος του ονόματος ενός εκ των πλέον Ιστορικών Αθλητικών Σωματείων στον τόπο μας, οδηγώντας τον σ’ ένα αποτέλεσμα θετικό, αξιοπρεπές και μακάρι και στην έκπληξη.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Απόλλων Σμύρνης

Διαβάστηκε 582 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ