1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2017 22:42

Έμεινε ο Φραγκιαδάκης, ανακοίνωσε Μπαρμπούνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Μια προσθήκη και μια ανανέωση νεαρών αθλητών ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Ο λόγος για τον ακραίο Άγγελο Φραγκιαδάκη που θα παίξει και φέτος στον Απόλλωνα παράλληλα με τις σπουδές του.

O Aπόλλων ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σπύρου Μπαρμπούνη:

"Ενα παιδί στην ηλικία των 17-18 ετών πρέπει να φαίνεται σαν παιδί. Εκτός αν πρόκειται για τον Σπύρο Μπαρμπούνη που γεννημένος το 2000 (!) έχει προλάβει να κάνει τόσα πολλά στο βόλεϊ.

Παίζοντας βόλεϊ στην πρώτη ομάδα της ΚΥΖΙΚΟΥ σε ηλικία μόλις 13 ετών, ο Σπύρος έβαζε τις βάσεις για να κτίσει την καριέρα του στο Ελληνικό βόλεϊ.

Η συνέχεια γνωστή με την επιστροφή στον Ολυμπιακό, την κλήση στις Εθνικές ομάδες παμπαίδων, την συμμετοχή στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών στην πρώτη ομάδα του Πειραιά.

Το παιδί που φέτος βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Πανελλήνιο παιδικό Πρωτάθλημα, το παιδί που τρελλάνει τους στατιστικολόγους με ποσοστά επιτυχίας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, το παιδί που δικαιούται να το προσέχουν ΄΄περισσότερο'' είναι για φέτος παίκτης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δίπλα στον δάσκαλο του βόλεϊ  ΤΑΣΟ ΚΟΥΜΠΛΗ.
Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει τον Σπύρο που θα αγωνιστεί σαν ακραίος στην ομάδα μας, του εύχεται καλή χρονιά με επιτυχία και υπόσχεται να τον προσέχει όπως προσέχουν τα... ακριβά δώρα!"

Διαβάστηκε 642 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ