Εκτυπώστε τη σελίδα
19-04-2013 23:09

«Συγχαρητήρια στους Πεφάνη και Γεωργακόπουλο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Άρης Αγγελόπουλος, είχε ανάμεικτα συναισθήματα, αφού με δηλώσεις του στο volleyball.grαπό τη μία στάθηκε στη νίκη και από την άλλη στους τραυματισμούς Μένιου Ρουμελιώτη και Στάθη Ντονά, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. 

 

«Πρέπει να δούμε το παιχνίδι από δύο οπτικές γωνίες. Από τη μία είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και από την άλλη είμαστε στενοχωρημένοι για τους τραυματισμούς των δύο παικτών μας, Μένιου και Στάθη. Ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό και να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό. Θεωρώ ότι έγινε ένα καταπληκτικό ματς που το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στους Πεφάνη και Γεωργακόπουλο που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν τα μέγιστα. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που έδειξαν το υψηλό τους επίπεδο και στον κόσμο για τη συμπαράσταση και την ώθηση που μας έδωσε όταν τη χρειαζόμασταν». 

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης, στάθηκε και αυτός στους συμπαίκτες του που ήρθαν να καλύψουν τα κενά των τραυματισμένων Μ.Ρουμελιώτη και Ντονά: «Εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω από τη δουλειά μου! Τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους Πεφάνη και Γεωργακόπουλο που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν ένα εξαιρετικό ματς. Η Ορεστιάδα στάθηκε πολύ καλά και απέδειξε ότι αξίζει, όπως και εμείς, να παίζουμε στη Volleyleague. Πλέον, μαζεύουμε δυνάμεις για το ματς με την ΑΕΚ». 

Διαβάστηκε 1456 φορές

Σχετικά άρθρα