1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2016 17:09

Σε απολογία Παναχαϊκή, Νέστωρας και Κράβαρικ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε απολογία κλήθηκε η Παναχαϊκή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που πραγματοποιήθηκε στις 10/2. Επίσης και ο Νέστωρας με τον Αντρέι Κράβαρικ προπονητή του συλλόγου και τον αθλητή Άγγελο Αγγελή, για τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Το σωματείο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013 για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 10/2/16 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του Κυπέλλου Ανδρών.

Το σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τον προπονητή του ΥΦΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για την συμπεριφορά του προς τον Α’ διαιτητή του αγώνα της 20/02/16 μεταξύ των ομάδων ΧΑΝΘ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ, τον αθλητή του ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟ και τον προπονητή του ΚΡΑΒΑΡΙΚ ΑΝΤΡΕΪ , για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 28/02/16 μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ – ΑΣ ΕΛΠΙΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Διαβάστηκε 1311 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ