1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2013 20:54

«Δεν θέλω καμία σχέση με την ΠΑΕ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαχωρίζει την θέση του από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, εξέδωσε ο Νίκος Ρουμελιώτης.

«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που σεβάστηκε την έκδοση των εισιτηρίων και πραγματικά έδειξε πως αγαπάει και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, που δεν τους προσφέραμε τη νίκη και ένα καλύτερο θέαμα. Είμαστε ακόμη εντός στόχων και θα παλέψουμε για την άνοδο στην Α1' όπως υποσχεθήκαμε.
 
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ: Σαν Νίκος Ρουμελιώτης, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την ΠΑΕ. Ήρθα εδώ για το βόλεϊ και μόνο αυτό και δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε σχέση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή.
 
Η αλήθεια είναι ότι μου ζητήθηκε η βοήθεια δύο φορές και την πρόσφερα. η μία ήταν όταν τελείωσε το νερό και μου ζητήθηκε να τους δανείσουμε εμείς, το οποίο και κάναμε. Η δεύτερη ήταν όταν μου ζητήθηκε να δανειστούν τα πλυντήρια και είπα το ναι. Δεν έχει σχέση όμως η ΠΑΕ. θα το έκανα και για τον Απόλλωνα, την Ολυμπιάδα, την ΕΑΠ, σαν αλληλεγγύη σε μια ομάδα που χρειάζεται βοήθεια.
 
Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου της Παναχαϊκής που έχει πρόβλημα με την ΠΑΕ και εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να χαλάσω την δική μας σχέση για την ΠΑΕ. Γι' αυτό και ξεκαθαρίζω ότι δεν θέλω καμία σύνδεση με την ΠΑΕ.
 
Το μόνο που μου ζητήθηκε, ήταν να μας ευχαριστήσουν δημόσια για τις δύο αυτές εξυπηρετήσεις. Το δέχτηκα, αλλά μετά είδα το όνομα μου σε μια "επιτροπή στήριξης».
Διαβάστηκε 1318 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ