Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-09-2013 11:55

«Ένας τίτλος θα είναι κινητήρια δύναμη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Ο Νίκος Αγγελόπουλος μαζί με τους υπόλοιπους "κοκκινόμαυρους" θα ζήσει φέτος το όνειρο της Α1 Εθνικής με την Παναχαϊκή και μιλά στην εφημερίδα "Match Αχαϊας" γι αυτό, αλλά και γενικότερα για τους στόχους του


Είσαι ευχαριστημένος από την παραμονή σου στην  Παναχαϊκή;
Πιστεύω ότι βάζοντας όλοι μπροστά την ομάδα και παραμερίζοντας  το προσωπικό κομμάτι θα καταφέρουμε να ζήσουμε το όνειρο της  Α1 Εθνικής,  από την συμμετοχή μέχρι την ολοκλήρωση.


Ποιος είναι ο στόχος  στο πρωτάθλημα των μεγάλων;
Θα πρέπει όλοι να μπούμε πίσω από την μαύρη και την κόκκινη σημαία και να προσπαθήσουμε να εδραιωθούμε στην  κατηγορία, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον.

Παραμονή για παράδειγμα  με την δέκατη θέση θα σε ικανοποιούσε;
Κανένας αθλητής δεν θέλει να είναι τελευταίος! Θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δούμε τους αντιπάλους και να μιλήσουμε για θέσεις. Ωστόσο για να πετύχεις ένα μεγάλο στόχο θα πρέπει να βάζεις μικρότερους και να τους κερδίζεις. Μόνο βήμα - βήμα φτάνεις στην κορυφή και όχι πηδώντας.


Από παλιά η Πάτρα θέλει ένα τίτλο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ...γλυκοκοιτάτε το κύπελλο;
Δεν θα το κρύψω υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας χωρίς όμως να σημαίνει ότι αν δεν το πετύχουμε θα είναι αποτυχία. Το ότι η Παναχαϊκή φέτος παίζει στην Α1 είναι επιτυχία και ας μας κορόιδευαν κάποιοι όταν το λέγαμε. Σίγουρα θα θέλαμε κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν που θα μας έδινε και την κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε.

Είσαστε μία ομάδα με φιλάθλους που αγαπούν το βόλεϊ. Τι σημαίνει αυτό για σένα;
Είναι κίνητρο για να παίξεις καλά. Πολλά από αυτά που κάνουμε γίνονται για τον κόσμο μας. Έχουν υπάρξει παλιότερα φορές που παρατημένοι από τη διοίκηση πηγαίναμε στο γήπεδο για τον κόσμο και το πείσμα μας.


Πόσο θα ικανοποιήσετε τους φιλάθλους σας με το ...συνωστισμό που θα υπάρξει στην Αγυιά;
Αυτός είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος, το να σκέφτεσαι δηλαδή πως θα καταφέρεις να μπει ένα ακόμη άτομο να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ειδικά το τελευταίο καιρό που βλέπουμε άδειες κερκίδες γενικότερα.


Πως διαχειρίζεσαι το γεγονός ότι από συμπαίκτης ο Νίκος Ρουμελιώτης πλέον ασχολείται και  με τα διοικητικά της Παναχαϊκής;
Αν έλεγα ότι είναι φυσιολογικό θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου. Είναι πρωτοποριακό έχοντας αρνητικά, αλλά και θετικά στοιχεία. Έχω αντιμετωπίσει μία αντίστοιχη κατάσταση με τον πατέρα μου που έπρεπε να διαχωρίσω την σχέση μας στο γήπεδο με αυτή του σπιτιού. Επομένως με το Νίκο στο γήπεδο είμαστε αθλητής με συναθλητή, στο καφέ είναι ο Νίκος, αλλά όταν πρέπει να μιλήσουμε πιο σοβαρά είναι διοίκηση. Και θα πρέπει να τονίζω ότι τόση ειλικρίνεια από διοίκηση δεν έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου όπως από τον Νίκο.

Από την Α1 Εθνική θα λείψει ο Ηρακλής φέτος;
Όλες οι ομάδες είναι σαν προϊόν σε σούπερ μάρκετ το οποίο όταν παύει να κυκλοφορεί σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Ηρακλής έχει διαφημίσει το ελληνικό βόλεϊ αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Για παράδειγμα η περσινή του ομάδα δεν θα λείψει σε κανένα, όπως και τα προβλήματα που έχει  δημιουργήσει στους αθλητές του. Δεν είναι ωραίο πάντως να μένουμε στο όνομα.


Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δικαίως είναι στην Α1 Εθνική και όχι η Ορεστιάδα;
Με βάση την προκήρυξη ο Παναθηναϊκός έπεσε στην Α2 Εθνική και εκεί αρχίζει και τελειώνει το θέμα  Έχω αγωνισθεί στον Παναθηναϊκό και καταφέραμε αγωνιστικά την τελευταία στιγμή να τον κρατήσουμε στην κατηγορία. Τώρα το ίδιο συμβαίνει και με την Ορεστιάδα όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ξέραμε όλοι ότι ο τρίτος μένει στην κατηγορία δεν  παίρνει την άνοδο.

Κλείνοντας πως θα σχολίαζες την πολιτική κατάσταση της χώρας;
Θεωρώ ότι ακόμη και τους πολιτικούς της συγκυβέρνησης να ρωτούσαμε δεν θα έλεγε κανείς ότι πάμε καλά. Έχουμε εκτροχιαστεί και βλέπουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος. Ελπίζω να αλλάξει αυτό. Πρώτα όμως θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε γιατί πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης. Η ιστορία έχει δείξει ότι κάνει κύκλους και θεωρώ ότι εκεί που βρίσκεται, η οικονομική κατάσταση της χώρας, αν δεν καταστραφεί δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Είναι κατασκευαστικό λάθος να χτίσεις σε σαθρά θεμέλια θα πρέπει να γκρεμιστεί το οίκημα για να μπορέσει να χτιστεί σε υγιείς βάσεις.
Διαβάστηκε 336 φορές