1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Το πρωτάθλημα στην Β' Ζώνη της Α2 Ανδρών και την άνοδο στην Pre League ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 πανηγύρισε η ΧΑΝΘ.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στην Μίκρα, για την 5η αγωνιστική της Pre League ανδρών.
Η απώλεια βαθμού που είχε το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου επικράτησε με 2-3 της γηπεδούχου Ολυμπιάδας, και το καθαρό τρίποντο που πήρε η Κερατέα στην Πετρούπολη με 1-3, έφερε τους φιλοξενούμενους στην κορυφή και σε ισοβαθμία με την Κρητική ομάδα στους 14 πόντους.
Το ντέρμπι τετράδας  ανάμεσα στο πρωτπόρο Ρεθυμνο με 9 βαθμούς και της τρίτης Γλυφάδας που εχει 7 ξεχωρίζει στην Α΄΄ ζώνη της Α2 ανδρών. Επίσης για τον ίδιο όμιλο το Παγκράτι υποδέχεται τον Φοίβο Μελισσίων και η δεύτερη Κερατέα αντιμετωπιζει την Ολυμπιάδα Πατρών.
Μόνος πρώτος με 3/3 νίκες έμεινε στην κορυφή της Α’ ζώνης της Α2 ανδρών ο ΝΟΠ Ρεθύμνου καθώς επικράτησε στα Μελίσσια του Φοίβου με 1-3.
Το δεύτερο τη τάξει ανδρικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών κάνει το πρώτο του σερβίς το Σάββατο 4 Νοεμβρίου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες της θρακιώτικης πετοσφαίρισης βρέθηκαν στην τελευταια προπονηση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.
Ξεκίνημα είχαμε και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ με το πρώτο σερβίς στον μοναδικό όμιλο των Αγοριών Κ21 (έφηβοι) και στους έξι ομίλους των Κοριτσιών Κ20 (νεάνιδες)
 Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής και εφηβικής ομάδας, Δημήτρη Βλασακίδη, ανακοίνωσε ο ΑΟ Ορεστιάδας. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΟΟ αναφέρει για την παραμονή Βλασακίδη που οδήγησε τον Εβρίτικο σύλλογο σε άνοδο στην Α2 ανδρών αναφέρει:
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Την παραμονή του στην Pre League ανδρών για την σεζόν 2023-24 εξασφάλισε ο Αιγιαλέων. Η ομάδα του Αιγίου νίκησε στην Νέα Ερυθραία τον Πανερυθραϊκό με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής σε Α και Β΄ζώνη στην Α2 ανδρών
Οι συναντήσεις Ιωνικού-Γλυφάδας, Πετρούπολης-Κερατέας, Ολυμπιάδας Πατρών-Πανιωνίου, ξεχωρίζουν απο το πρόγραμμα της  3ης αγωνιστικής στην Α και Β' ζώνη της Α2 ανδρών. Πιο αναλυτικά οι συναντήσεις:
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Pre League ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Περσέα στο κλειστό της Μίκρας με 3-0 σετ.
Πρώτο σερβίς έχουμε και στους Άνδρες οπου η Α2 διεξάγεται και εδω σε δύο ζώνες-ομίλους και οχι τέσσερις που έγινε στο περυσινό πρωτάθλημα. Η κατηγορία είναι αμφίρροπή με πολλές ομάδες να εχουν ενισχυθεί σημαντικά και να είναι πολύ κοντά απο άποψη δυναμικότητας.
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών με τον Απολλώνιο να επικρατεί στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν,  3-0 σετ του Πορφύρα στον Πειραιά, ενώ επίσης σπουδαίο διπλό πήρε και η Ελπίδα Αμπελοκήπων στην έδρα των Βριλησσίων (0-3).
Με δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στην ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ξεκίνησε η νέα και μεγάλη σεζόν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Την επιστροφή των Χάρη Μπανιώτη και Αργύρη Χατζηβλάσιου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής. Ο 27χρονος Μπανιώτης (1μ82) είναι ακραίος και μεγάλο αστέρι του μπιτς βόλεϊ ενώ ο Αργύρης Χατζηβλάσιου είναι 27 χρονος κεντρικός (1μ97) και θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της ομάδας.
Νέος προπονητής στον ΟΠΑΠ Περσέα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Καμπερίδης στη θέση του Νίκου Χατζηγώγου και θα οδηγήσει τη νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη καινούργια Πρι Λιγκ ανδρών.
Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γιόρτασαν στη Θάσο οι Γιώργος Καντιώτης, Νίκος Ντόντης και οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή.
Ο Πανερυθραϊκός ήταν ο κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής στο αμφίρροπο πρωτάθλημα του Δ ομίλου στην Pre League.
Πρωταθλητής στο Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ για δεύτερη σερί χρονιά, αναδείχτηκε ο Μίλωνας. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης ,πραγματικό ηφαίστειο πάθους κα ΜVP την Τόνια Κοντούδη, επικράτησε 3-0 (25-19, 25-17, 25-22) του Ιωνικού Νίκαιας, μετά από ένα πολύ συναρπαστικό τελικό που έγινε στην έδρα του.
Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Volley League, καθώς μετά την αναβολή του αγώνα με τον Φοίνικα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Μαρούσι, νίκησε για την 13η αγωνιστική το μαχητικό Μίλωνα με 3-0 σετ και ανέβηκε στους 30 βαθμούς σε 12 αγώνες. Οι πράσινοι έχουν ακόμα τον αγώνα με τον Φοίνικα που αναβλήθηκε, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς και ο Ολυμπιακός είναι στους 27.
Σε μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Pre League. Μετά τις δύο αρχικές ήττες στα πλέι άουτ από Άρη και Πανερυθραϊκό, η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο διαγώνιο από το Εκουαδόρ, Γιοζέλο Ναζρένο, ο οποίος στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στον Κέρκη Σάμου.
Σελίδα 1 από 83

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ