Εκτυπώστε τη σελίδα
05-08-2018 23:27

H Xαντάβα διέψευσε δηλώσεις της...

H Eυαγγελία Χαντάβα διέψευσε τις δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και την εμφανίζουν οπαδό του ΠΑΟΚ
Διαβάστε στο www.fosonline.gr

Σχετικά άρθρα

  • Χαντάβα: «Στόχος μας τα πλέι οφ και το φαιναλ-4 του κυπέλλου»
    Το πρώτο της βραβείο MVP με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε η Εύα Χαντάβα. Για την 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Μίκρας, με την αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» να προσθέτει άλλη μία «γεμάτη» εμφάνιση στο ενεργητικό της, εμφάνιση που της χάρισε και το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας στην πρεμιέρα του Β' γύρου.
  • «Φωτιά στα κόκκινα» έβαλε η Εύα Χαντάβα
    Με αφορμή τα ψώνια της στην αγορά της Θεσσαλονίκης, η Εύα Χαντάβα φωτογραφήθηκε στο κλίμα των ημερών για τη «ΜτΚ» και το «makthes.gr» με βραδινά ρούχα, ενώ άναψε «φωτιές» φορώντας μα κατακόκκινη τουαλέτα που αναδεικνύει την θηλυκότητα της.
  • Εύα Χαντάβα: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας»
    Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, φιλοξενεί την Τετάρτη (4/12) στις 19:30 (live streaming youtube AC PAOK TV) στο κλειστό της Μίκρας τον Άρη στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική Volleyleague γυναικών.
  • Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ με Χαντάβα και Κιόση (photos)
    Με κορυφαία την Εύα Χαντάβα, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Πανιωνίου με 3-0 σετ για την 7η αγωνιστική της Pre league. Ο δικέφαλος με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφθασε τους 20 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.
  • Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Xαντάβα που «δεν το πολυσκέφτηκε»
    Ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ η απόκτηση της βολεϊμπολίστριας Ευαγγελίας Χαντάβα...