Εκτυπώστε τη σελίδα
18-01-2020 01:09

«Κρας τεστ» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Π.Α.Ο.Κ. που θα μεταδοθεί από την Δημόσια τηλεόραση δεσπόζει στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα της Volley League 2019-20 (18/1, 18.30, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης). Ο Παναθηναϊκός θα δείξει τις αντοχές του στην έδρα του και ο ενισχυμένος ΠΑΟΚ την δυναμική του.

Ο αγώνας έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει την επαφή του με τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και να στείλει μήνυμα διεκδίκησης τίτλου τουλάχιστον υπερασπιζόμενος την έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε μέσα στην διακοπή των εορτών και θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα και απουσίες και με μεγάλο αβαντάζ την έδρα του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Είναι ένα ματς που το περιμένουμε εδώ και καιρό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει προσδοκίες τίτλου. Θα γίνει ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί και θα τον δούμε για πρώτη φορά με νέο πρόσωπο. Εχουμε κάνει το πλάνο μας, παίζουμε στην έδρα μας και είμαι βέβαιος πως θα γίνει δυνατό ματς. Θέλουμε να κρατήσουμε την επαφή μας με την κορυφή της βαθμολογίας».

Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό και θέλει να κλείσει τον Α΄γύρο χωρίς άλλες απώλειες καθώς είναι για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο αλλά και του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ. Το ηθικό στην ομάδα είναι σε άριστη κατάσταση ειδικά μετά την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης που δικαιώσε τον δικέφαλο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τρία νέα πρόσωπα στην σύνθεση του. Θα είναι ο Βέλγος διεθνής διαγώνιος Μπράμ Βαν ντε Ντις, ο Σέρβος κεντρικός Νόβιτσα Μπιέλιτσα και ο βετεράνος διαγώνιος Απόστολος Αρμενάκης ο οποίος δήλωσε: «Η επιστροφή μου συνδυάζεται με ένα μεγάλο ντέρμπι. Η ομάδα έχει αφοσιωθεί στην προετοιμασία αυτής της δοκιμασίας. Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατή έδρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Σε 63 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 37-26.

Volley League Ανδρών - 9η αγωνιστική

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

«Μελίνα Μερκούρη» 17.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Μουλά Λ., Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Ζηρίνειο 17.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΟΦΗΔιαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Αγίου Θωμά 18.30 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Νικάκης, Κατερλή, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

«Μιχάλης Παρασκευόπουλος» 19.00: ΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασιλάκης, Σταματόπουλος, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Μίκρα 17.30 (V.L. T.V.): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΑΟ Φοίνικας Σύρου Διαιτητές: Παπαδογούλας, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ

 

 

Σχετικά άρθρα