1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2019 10:15

Σημαία στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Τακουρίδης

Αν υπάρχει ένα πράγμα που συμφωνούν όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρόνια είναι πως υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα και συνεχώς βελτιώνονται.

Ενας από αυτούς είναι ο διεθνής κεντρικός Γιάννης Τακουρίδης. Είχε αποκτηθεί από την Παναχαϊκή τον Ιανουάριο του 2016 και από τότε ρίζωσε στον ΠΑΟΚ. Με το πάθος του και την σταθερή του απόδοση αποτελεί βασικό στέλεχος της 6αδας και σήμερα ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για πέμπτη σεζόν.

Ο Γιάννης Τακουρίδης για πέμπτη συνεχή χρονιά ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση του δικεφάλου για τον έμπειρο κεντρικό:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Τακουρίδη.

Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή, κ. Φιλίποφ, για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Δεν θα μιλήσω για στόχους διότι είναι γνωστοί και πάντα οι ίδιοι. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, με κάλο κλίμα και με το ίδιο πάθος για επιτυχία. Εύχομαι να είμαστε όλοι Υγιείς σε αυτή την προσπάθεια στη νέα χρονιά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε, μαζί με τον κόσμο μας, την επιστροφή στην κορυφή».

Η πορεία του... Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και δυο κύπελλα (2018, 2019).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ