1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2022 15:01

Η Βραζιλιάνα Μαριάνα Μπραμπίλα η τέταρτη ξένη του Παναθηναϊκού

Την Βραζιλιάνα διεθνή διαγώνια Μαριάνα Μπραμπίλα απέκτησε ο Παναθηναϊκός, η οποία θα είναι η 4η ξένη στο ρόστερ του Απόστολου Οικονόμου.

Η διοίκηση των πρασίνων βλέποντας την ομάδα να βρίσκεται στη διεκδίκηση των τίτλων και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) αποφάσισε την ενίσχυση του γυναικείου τμήματος με την Μαριάνα Μπραμπίλα.

Η προσθήκη της 21χρονης Βραζιλιάνας θα αποτελέσει άλλη μία λύση στο ήδη γεμάτο ρόστερ του Παναθηναϊκού, κυρίως στην Ευρώπη που δεν υπάρχει περιορισμος στις ξένες και θα διεκδικήσει τη θέση της στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου επιτρέπονται μέχρι 3 ξένες.

Η Μαριάνα Μπραμπίλα έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια. Γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 2000 και έχει ύψος 1,83.

Πρόκειται για μια ταλαντούχα παίκτρια, πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαία διαγώνιος στην Ανατολική Ακτή (Ατλαντική Ακτή) στο  κολεγιακό ACC και θα παλέψει για μια θέση μαζί με τη Μαργαρίτα Στεπανένκο που παραμένει στο ρόστερ. Βάθος πάγκου λοιπόν αποκτά ο Παναθηναϊκός.  Όπως μάλιστα είπε πρόσφατα ο Απόστολος Οικονόμου "πάνω απ όλα ο Παναθηναϊκός, θα παίζουν αυτές που θα είναι καλύτερες" κι εφόσον όλα πάνε πρίμα και η ομάδα βαδίζει από νίκη σε νίκη, δεν υπάρχει γκρίνια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ