1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2019 03:46

Σάκης Ψάρρας: «Θα δούμε πρώτα τα λάθη μας στο 22-17 και μετά θα ψάξουμε για λάθη των διαιτητών»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας έσωσε την παρτίδα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς έκανε την πιο σωστή βολεϊκή προσέγγειση από όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα: 

 

«Ο κόσμος και ειδικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ είδε πως η διαφορά του Α΄γύρου μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει πια. Κρατάμε την τεράστια βελτίωση που έχουμε δείξει και να είστε σίγουροι πως στα ματς των τίτλων θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Υπόσχομαι ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Κάποια λάθη στο 3ο σετ έδωσαν δικαίωμα στον Ολυμπιακό να γυρίσει το σετ. Το βίντεο τσεκ πρέπει να το κάνουμε σωστά. Πρέπει να υπάρχει και στον ημιτελικό του κυπέλλου. Πρώτοι κάναμε εμείς τα λάθη στο 3ο σετ. Πρέπει να δούμε πρώτα τα δικά μας λάθη μετά το 22-17 και μετά να μιλήσουμε για πιθανές ευθύνες των διαιτητών εάν υπάρχουν».

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Γνωρίζαμε καλά ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει προετοιμασμένος για να χτυπήσει αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Εκτός από το πρώτο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στο σερβίς αλλά ήταν πολύ σημαντικό ο τρόπος που αντιδράσαμε στο τρίτο σετ, όταν ο αντίπαλός μας βρισκόταν μπροστά. Καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα με αποτέλεσμα να κάνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη». 

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Νικήσαμε δίκαια παρόλο που η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε και θα βρούμε ρυθμό για τα πλέι οφ και για το φάιναλ-4 του κυπέλλου. Οπως φαίνεται εμείς και ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσουμε. Πρέπει να βρούμε ρυθμό που μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ